Jag är äldre.

Aj, fan. Jag fyller ju år idag med. Att tiden ska gå så fort. Så..

"HAPPY BIRTHDAY TO MEEEEE..." *sjunger*


Back on track!

Så nu är ännu en dejtingperson över och borta ur mitt liv som man fick draaaa ut sanningen ur. Det svider lite i en dag men sen är allt som vanligt igen. Inte någon mening i att deppa för det. Det lär ju inte ändra sig precis utan snarare är sannolikheten att det inte händer ett skvatt. Så då är det ju bättre och att vara glad för det man har och vända det negativa till det positiva. För det tror jag att det finns alltid någonting positivt i det negativa och även tvärtom. Det är ju han som får vara ensam medans jag har folk som köar för att bara få röra min stortå *moahaha*
Victory is mine!

Moderfucker :-D

(Nä, skämtåsido så hoppas jag han slipper vara ensam för det är bara hemskt. Lycka Till!)


Jag är ändå som sagt glad för det jag har och att jag märker att det ändå finns personer som gillar mig och är vid min sida. Så <3 <3 <3 till er!


Spammare.

Har läst hela kvällen om en spammare som har hållt på i 2-3 års tid och spammat massor av bloggar med en massa felstavade ord. Bland annat såmm, dåmm. "Taaaa boooort allllaaaa inlääägggg" är också väldigt vanligt spam av denna spammare som även kallar sig "Camilla". Många spaminlägg är också väldigt roliga men en kommentar som hon skrivit var i särklass den roligaste jag nånsin läst. Jag trodde jag skulle garva sönder mig. So here it goes:
(Jag varnar även för en massor av felstavade ord)

klä av dig helt naken fis
från upp till tå
efter det ska du sälja alla
dina kläder såmm du har på
dig från upp till tå
till usa+
du ska åxå säljass själv åxå
till turkiet
där ska du bo i skogen helt naken fis
från upp till tå
i skogen där
ska du gå naken fis + barrfota
i vatten åxå
där ska du bada+ dyka
efter det ska du
ligga på marken lortig
lort ner dig helt
hela kråppen ska vara
lortig
från upp till tå
ska vara lortig
efter det
ska du såva åxå i skogen naken fis+ lortig
hela kråppen
från upp till tå

Humor i toppklass :-D


Är jag jag?

Haha, jag kan förundras ibland när man är ute på lite communitys där det finns snubbar som måste fråga om det verkligen är jag på bilden. What? Det är inte ofta det händer men ibland slinker det in sånna frågor. Bland annat igår så fick jag den frågan. "Är det verkligen du?"

"No i'm not really me. I'm a horse....No I'm not a horse....I'm a BROOM"

*Pust*

Aja, jag får väl ta det som en komplimang då. Att jag är så jävla snygg så jag måste ha tagit nån annan bild. Jäää men! 8-)


Mytomani (?)

http://ellen.blogg.se/index.html

Jag har just nu suttit och läst denna blogg och blivit förundrad hur man kan ljuga så fruktansvärt dåligt. Det är ju nästan så att man tror att hon gör det på flit. För inte kan man ljuga så pass dåligt.

Några saker bland annat som gör att jag tycker det låter helt galet:

* I slutet på Januari var hon gravid i vecka 21. 7 februari föds detta "barn". Alltså runt vecka 22.
* I juni sen föds hennes andra barn. Alltså bara 4 månader efter det första.
* Hennes mamma bröt nacken. Ändå så kunde hon 10 dagar senare skjutsa denna tjej.
* Tydligen så kan hennes förstfödda redan prata och gå när hon är 5 månader.
* Hennes andra vägde 1 kg och var 55cm lång.

Listan kan göras lång. För det finns mer men jag orkar inte rada upp allt. Men visst, ren och skär underhållning är det ju trots allt :-D

Så detta är vad jag gjort under den senare delen av kvällen.
Nu så. God natt!




Only me.


Gah, nu har jag spelat som en galning i flera timmar så nu var det dags och sluta. Dels för att Idol börjar men också för att jag tröttnat.
Tänkte ju att en bild på mig kan få pryda detta inlägg.
Nehej, dags för alla "sångfåglar" då.


Besök.

Vilken rolig krumelur jag får på min statistik sida. Den som visar mina besök.


Dagens uppvaknande.


Den här låten vaknade jag till imorse.


Jävla karlavagnen...

Ja, just det. Jävla karlavagn och börja så sent. Vid 22 är jag mer än redo och gå och lägga mig men kan ju inte det när det är onsdag. För jag måste måste måste somna till det. Det har blivit lite som en rutin och även en nostalgitripp då jag lyssnade på det när jag var liten och även somnade. Det är väldigt lugnande också och lyssna på alla tanter och gubbar som berättar hur det var under 30 talet typ.



Long time!

Jaha, nu har det blvivit såhär igen att jag inte skrivit på länge. Fyy mig :-) Men det blir att jag glömmer av det hela lite. Sen om det inte händer så mycket så är det ju ännu lättare och glömma.

Idag har jag varit och klippt mig iallafall. Håret blev så långt och när man inte har klippt det på länge så blir det väldigt slitet också. Men nu så är det som nytt igen. Fast det är ju ändå inte kort.

Idag är det 11 september också. 8 år sen flygplanen åkte in i World trade center. Ärligt talat så kom jag inte ihåg den dagen så mycket. Jag var väl alldeles för självupptagen, 14 år och allt ;-) Jag kommer bara ihåg att det visades väldigt mycket på tv:n.
Apropå det så fyller jag ju år den dagen Estonia sjönk, om exakt 17 dagar. Jag fyllde 8 år den dagen det hände. Men jag kommer inte ihåg så mycket av det heller ;-)



RSS 2.0