GULD!!!!

YES. HV VANN GULD!!!! :-D


Och självklart gjorde jag även en annan bild igår när jag gjorde den ena och var väl förberedd med ;-)



HV's egna bild!

Hejja Hv!

Gjorde en bild till kvällens match som nu är igång. Fast egentligen ska det vara tvärtom när det gäller tröjor och så. HV spelar ju borta och djurgården hemma. Men skit samma! :-)


Storm.

Nu har det nyss varit värsta hagelstormen här ute. Det har blåst som bara den och det syns ett tunt lager av vitt hagel på marken. I trappuppgången dånar det på rätt så mycket också men inte pga blåsten utan av fulla människor som kanske kommer hem. Bara jag som är spikrak nykter här.



En bild av katten i påskas när hon fick sitt påskägg fylld med kattmat.


Jäää!!

Igår blev det ett mer lyckat resultat för HV så nu gäller det bara att det fortsätter i den stilen. Kollade på "Vakna med the voice" imorse och dom var inte lika glada. Stockholmare som dom är. Bo-ko fans.

Har faktikst NHL 09 spelet som är rätt så nytt, som jag spelar på ibland när det inte är hockey. Men det är svårt men nu börjar jag iallafall lyckas skapa några mål. Dock inte i den matchen som jag har här nedanför. Tar ett tag innan man hittar den rätta taktiken.


HV, jä jä jäää!

Då håller vi alla våra tummar stenhårt!


Dumma...

Dumma HV som inte vann igår. Dom hade jättebra chanser och få till ett tredje mål men nääääädå. Hade hjärtklappning under hela sudden death. Gissa om jag vart olycklig när (ännu mer) dumma Djurgården fick till det. BLÄÄÄÄ! Tänker jämt på Bo-ko när jag hör det namnet Djurgården.

Roligt och förlora mot detta *hahaha*

'

Och en liten bild på mig piggar alltid upp.


Det snöar!


Vår!

Nu är våren här och allt möjligt ploppar upp och hittar ut.

Jag känner vårkänslor och pollenallergi *svider och kliar*


En dag i Hva...

RSS 2.0