Gul Jul!

Då var julen över och nu siktas det på nyår istället. Jääää! Dock så är det lite dåligt med fyrverkerier här ute mitt bland kohagarna så det blir nog och åka in till staden för det. Idag har vi ätit upp det sista av julkäket så nu är det slut :-( Buhuu! Får vänta ett helt år tills man får ha en julgrisrumpa på bordet. Aja, på nyår har jag glömt det.

Nu är det snart dags och sova.

Och nåde den som missade Simpsons maratonet. Gul Jul!



Tjohoo.

Nu har jag anlänt hit och varit här i ett dygn nästan. Igår blev det och göra några miljoner köttbullar som vi ska ha på julafton. Väldigt mycket blev det och man blev någorlunda trött på köttbullar efter det. Inatt har det varit snöstorm här och det var väldigt mycket snö ute när jag vaknade. Idag har vi julhandlat lite smågrejor som julmust och annat smått som man har på julbordet. Och juleöl till miiiiig :-P


Hittade detta flygfotot på denna datorn. Det är här jag bor under julen. Ute på landet.

Ida lämnar stan!

Japp, imorgon drar jag upp till Östergötland och checkar in mina gamla hemtrakter. Ska även fira jul och nyår däruppe. Men det blir säkert att jag skriver här lite ibland. Ska passa på att sno kameran och ta massor av bilder. Där finns det ju en sån här fin kamera som tar bättre bilder än min kassa mobilkamera. Så den ska man såklart ta sig tid och umgås med.

Men ikväll kan det bli att jag går ut på msn så jag kan säga God jul till alla jag känner innan jag åker. Ifall det skulle bli så att jag inte kan göra det på julafton. Aja, det tåls ju i sånna fall skrivas fler gånger.



Motala på natten.

Och så lite ovanför.


Guess what?

Det verkar som om min förkylning har spridit sig till mitt ena öra. Kännde inatt hur det värkte där vilket det har gjort även under dagen. Det känns som om jag har konstant lock. Sen håller jag på och hosta ur lungorna känns det som. Kommer upp massor av skräp och skorrar i dom när jag andas.


God natt!

Sitter här med halsbränna och det är dags och sova snart. Ikväll har jag suttit med några öl och tagit det väldans lugnt. Imorgon blir det nog och handla julklappar. Det kan ju vara bra och börja med det :-D
Har inte så mycket och skriva så jag lägger in en rolig låt som får fylla upp tomheten.




Jag har lekt.

Ja, trots sjukdom så har jag ändå varit ute och lekt i snön med sonen. Försökte mig på att göra ett hjärta av mina fotspår och så skrev jag mitt namn med en pinne. Vi gjorde även lite snöbollar. Det vart kallt för mina händer för jag hade inga vantar på mig. Men det går det också. Nu är jag inne och dricker lite kaffe. Resten av dagen och kvällen kommer bli lugn.


It's getting worse.

Upptäckte imorse att jag hade över 38 graders feber. Vaknade nyss nu och det första jag såg det var att snön öste ner. Fint på något sätt, iallafall man så länge är inne. Katten tittar som besatt ut i fönstret nu. Av hennes ansiktutryck att döma så ser det ut som hon tänker "Vad i helvete...." . Hon har aldrig hunnit se snön ännu i sitt liv. Så det är ju inte konstigt att hon ser förvånad ut.

Igår kväll gick också proppen här. Antagligen för att en lampa gick sönder samtidigt. Så när jag bytte den så fick jag mig en känga av elektriciteten. Samtidigt som strömmen gick på av den proppen så blixtrade ut ett ljusblått sken. Men, ja ström fick jag och det gjorde inte så speciellt ont heller. Dumma el...


Såhär ser det ut nu utanför mitt fönster.


Besökarna.

"Besökarna" var min absoluta favoritfilm när jag var liten, i ca 5 års åldern. Den tittade jag på många gånger. Lite roligt med tanke på att det är en skräckfilm men jag klarade mig utan mardrömmar.

Iallafall, hittade min favoritscen på Youtube som jag tycker är fruktansvärt roligt just för att det blir ett så fint missförstånd. Killen från det ockulta (Johannes Brost) kommer in och pratar om spöken medans brevbäraren tror han pratar om familjen som bor där.


I'm sick!

Och det var SNÖÖÖ ute på marken idag när jag vaknade. Annars så är jag sjuk och är så hes så jag knappt kan prata. Har varit sjuk varannan vecka sen nöff nöff sjukan var här, kom jag på. Jag har visserligen sämre immunförsvar men så här ofta har jag aldrig varit sjuk. Har ont i halsen och rethosta så jag har knaprat på halstabletter, druckit vatten och försökt hålla tyst idag. Det sistnämnda har la gått sådär. Men det andra har gått bra.


Så här fint parkerar sonen sina bilar när han leker.


Störis katt!


En bild som är tagen under en friskhetsvecka.




Reg. skylt

Hähä, jag gillar och kolla på bilars registreringskyltar. Denna upptäckte jag idag och fotade;


December.

Jaha, nu har December månad kommit och det har blivit fruktansvärt kallt. Misstänker att snön kanske kommer snart. Vem vet.

För övrigt så jag har jag varit något deppig den senaste tiden. Ensamheten påminner och gnager. Så jag har varit lite extra frånvarande. Men men det kommer väl en tid då det vänder.

By the way så har sonen fått en julkalender med choklad under luckorna som han med glädje öppnar varje dag.



Vintern kommer....



RSS 2.0