Buhuuuu....

Ja, jag säger bara buhuuuu. Vaknade igår av att jag var förkyld vilket kom som en blixt från en klar himmel. Hade bara dagarna innan kännt mig något frusen men inget mer. Sen när jag vaknade var jag täppt överallt. Näsa, hals och öron. Dock hade jag väl aldrig någon feber igår. Men idag har jag kännt mig sååå seg och varm. Så det har blivit att jag bara legat i soffan. Kollade tempen nyss och visst är det feber.

Igår var det dock jobbets julfest. Men det blev väldigt kort för min del. Satt väl en stund och åt. Men sen kännde jag att jag inte orkade något mer så då gick jag hem.

Jag har iallafall lyckats få in en potatisgratäng i ugnen så snart blir det mat iallafall.




Mitt i vintern.

Tjopplahejsan!

Här sitter jag nydushad och väntar på att käket ska bli klart. Nu har jag det blivit vinter på riktigt här. Det märker man när man håller på och slå halvt ihjäl sig när man går ut :-) Det är isigt och snöigt överallt. Idag fick man hålla i sig på räcket så fort man skulle gå ner för en backe. Man kännde ju sig lite som Agda, 90,  när man gick där i snigelfart ;-)


Detta är för övrigt jag klockan 6 på morgonen innan jag drog till jobbet.

Första snön goddamit!

Nu har första snön kommit hit :-)

Började med att jag skulle gå upp och klä på mig och tyckte jag såg lite vitt i glipan av persiennen. Trodde dock bara att jag inbillade tills jag gick, när jag hade klätt på mig, och drog upp persiennen i sovrummet och såg att det visst var snö.

Nu blir det kaffe här på jobbet!



Blåsigt.

Hej hopp!
Här sitter jag och ute är det blåsigt som bara den. Det blåser så att fönstrena skallrar och regnar. Skulle egentligen behövt gå ut och handla lite. Men det tar emot så kanske det får bli pizza istället. Så slipper jag gå ut. Får se hur det blir :-)

Har sån service här så Oliver kommer med rostade mackor hela tiden.

Hade egentligen inte så myckt mer och tillägga men kände ändå att jag ville skriva några rader. Så sätter jag in lite musik som får fylla ut resten.


Nu blir det nog duschen.


RSS 2.0