Friskis

Ahh, nu ska jag passa på att skriva lite när jag är någorlunda frisk för en gångs skull. Har ingen feber men halsen är inte bra. Rethosta och låter konstig som bara den, så det är lite ansträngande att prata. Ja, så var det med det friskis inlägget, haha :-)
 
Imorgon blir det att försöka packa. Ska åka bort på söndagen över jul och sen även över nyår så jag kommer inte vara hemma på ungefär två veckor. Så det gäller att inte glömma något. Får ju även hoppas att förkylningen går över snart också. Det kan ju vara kul att kunna få några ord sagda ;-) Haha, ja just det, som sagt, friskis inlägg var det, ja.
 
Annars så har jag inte så mycket mer att skriva. Oliver gick och la sig väldigt tidigt av någon anledning. Annars så brukar han ju vilja vara uppe längre. Det är ju typiskt, bara för att det är lov nu ;-)
 

Buhu

Ja, nu känns det bara som att jag skriver här när jag är sjuk men det är ju just då också jag kan ta mig tid att skriva här för jag orkar inget annat.

Alla vet nog vad jag tänker skriva. Ja, jag är sjuk IGEN. Hann vara frisk i lite mer än en vecka och idag fick jag halsont som blev värre och värre och nu när jag kom hem så var tempen på 38.6 :-/. Visserligen är jag van och vara sjuk jämt och ständigt. Varje gång jag nämner att jag är sjuk till någon så säger dom; Men du är ju jämt sjuk. Japp, mitt immunförsvar har aldrig varit bra.

Nu väntar jag på Oliver. Han är nämligen hos en kompis. Så jag kan inte riktigt gå och lägga mig än.

Bild från mitt förra sjuktillfälle.


Förkylning from hell.

Ja, idag vart den en hemmadag eftersom Oliver var fortfarande lite sjuk. I takt med att han blev piggare under dagen så blev jag bara sämre. Så nu ligger jag här fyra på natten med nästäppa, halsont så jag låter som en kråka, hosta och feber from hell. Sover bara korta stunder så jag har vaknat en miljon gånger känns det som. Så då tänkte jag att jag kunde skriva lite här från mobilen. Har drömt väldigt mycket dock.

Det har kommit mycket snö här nu. Var ute tidigare idag för att köpa julmust och jag tror mina ben fick en nära döden upplevelse av kylan och då var det ändå runt -4 grader. Note to myself; Klä på dig varmare kläder. Haha :-)


RSS 2.0