Busy as hell.

Detta har blivit en fullspäckad vecka. Det har varit möte med Olivers skola som han ska börja i, gårdsfest med hans dagis. Det var lite lotter och sånt och Oliver vann två gånger. Det var tur det annars hade han blivit sur. Han är en fruktanvärt dålig förlorare.

Sen har jag blivit hembjuden på vin och middag av en arbetskompis. Haha :-) Fast det har jag inte gått på än.

-Vet du var katten köper sina kläder?
-Nä?
-Ur katalogen.
HAHAHAHA!

Så låter det här hemma just nu. Oliver drar det skämtet hundratusen gånger.

Idag har jag varit ledig så det har blivit städning av både hem och kylskåp. Tog ut hyllor och lådor och diskade av det.

Och så har en kompis varit här.


Såhär såg jag ut en dag i veckan.


Still a wonderful day!

Ännu en pissvarm dag på 23 grader celsius. Jobbat mest. Sen var Oliver, jag och en kompis ute på en runda när det ändå var så varmt. Dock så blir det ju nästan för varmt när det är helt vindstilla. Var helt genomsvett när jag kom hem. Så det blev in i duschen för mig rätt så omgående.

By the way så har jag fortfarande ont i halsen.

Detta var jag på morgonen innan jobbet. Pigg och på G :-)


Försöker smälta in med bakgrunden. Gör man V-tecken så är man coolast i stan 8-)

Ont in mein hals.

Det har jag. Som bara den.

Utöver det så har det varit en redigt varm dag. Hela 23 grader. Dock har ju jag suttit inne och jobbat mestadels av tiden. Men lite tid ute har det blivit allt.

Jomenvisst :-)

Men nu ska jag fortsätta och sitta och ha ont i halsen. Resten av kvällen lär bli lugn.



Där står jag och ser allmänt förvirrad ut. Ser ut som jag rymt direkt från en skäckfilm. Hahaha :-)

In the sunshine.

Det blev att vi var ute och satt på gräset. Sen blev det också en stund på balkongen.

Nu har jag precis käkat glass och spelat. Dagen har varit riktigt lugn. Så lugn så jag inte har något mer och skriva om den och resten av kvällen går i samma tema. Det blir tv:n med mig gäspande i soffan :-) Har redan börjat och gäspa tusen gånger.



I'm ALIVE *yääääj*

Hellu.
Nu har jag varit lite off från bloggen ett tag eftersom jag är så fruktanvärt upptagen och viktig. Eller egentligen för att jag är för lat för att skriva men det första låter bättre så vi kör på det :-D

Jag har precis klippt till mig ett par nya shorts som jag ska ute. Dock har den ingen knapp men det gör inget för dom sitter så tajt så dom åker inte ner i första taget.

Det är ju en 18 grader ute just nu så byxor är ingenting jag vill ha på mig då och jag hade bara ett par innan och dom är knappen också borta på. Haha, vad gör jag med mina byxor och shorts ;-P Sliter av dom.

Men ut var det, ja.



RSS 2.0