Tillbaka.

Sådär, ja då är jag tillbaka från tandläkaren. Det blev att jag fick dra ut hela tanden eftersom den var så skadad. Men det var en enkel sak. Känndes ingenting. Fick ju bedövning så nu sitter jag här och är bedövad i halva munnen. Dock så har det börjat kika fram en visdomstand så det blir antagligen så att den tar platsen istället så jag förblir inte tandlös där hela livet.

Efteråt gick jag och handlade innan jag vandrade hemåt.

Det är fint och ha det avklarat nu iallafall :-)


Akut till tandis.

Ringde nyss tandläkaren och fick en akuttid idag eftersom en tand längst bak i överkäken har spruckit. Så, 12:20 ska jag vara där och få min dom. Dock så fick jag oturen att få prata med världens tjurigaste i telefonen. Jag hade t.ex glömt bort att jag varit där en gång (alltså den här tandläkaren i den här kommunen) så jag sa att jag inte var patient där redan. Men det var jag tydligen och då fick man världens tjurigaste kommentar; Du är ju visst patient här och sen massor med sura toner att jag inte vart där sen 2003 *mutter mutter mutter* Ja, tänk vad tiden går sa jag bara. Blä på henne.



Tårta.

Nu har jag iallafall vart i affären och köpt en tårta åt Oliver. Har fortfarande runt 38 grader i feber så jag kan inte påstå att det var så jättekul och gå ut. Mådde illa som bara den och var jätterädd att jag skulle behöva spy i affären. Men jag klarade mig och överlevde också :-)

Imorse fick ju som sagt Oliver öppna ett paket. Det minsta. Det var en motorcykel som låter och blinkar när man kör med den. Och den vart han jätteglad över. Fast det tog en stund imorse innan han öppnade det. Så till slut frågade jag om han inte skulle öppna det snart. Och då tittade han med stora ögon FÅR jag öppna den? Jo det är ju klart. Jag kommer ju inte in med paket som han bara ska titta på.


Oliver, 5 år idag!

Tiden går så fort.

2 dagar innan han pluppade ut.


3 dagar gammal.


Runt 3 år.


Och nu.

38.1

Febern blev så hög som 39.9 till slut på kvällen. Då är man inte kaxig :-) Låg och frös som bara den och hade ont precis överallt. Men sakta och säkert så sjönk den och nu har jag bara 38.1. Ska snart väcka Oliver med en present. Han ska till dagis en liten stund sen och bli firad. Så tänkte att han säkert också ville hinna leka lite med sin leksak. 

Oliver har iallafall varit jätteomhändertagande. Han har hämtat mjölk, en hink och spy i och alla fjärrkotroller fick jag. Han hjälpte mig med precis allt som han kunde göra. Han erbjöd sig att gå runt i lägenheten med sitt svärd ifall jag blev rädd. Han har jämt varit sån. Redan när han var runt året så stapplade han iväg efter en dricka åt mig som stod på ett bord när jag låg och spydde.

Ett annat citat från honom:
Jag hjälper dig så du inte blir sjuk. Då sa jag: Men jag är ju redan sjuk?                                                              
Jaha, men då hjälper jag dig så du inte dör.

Det var ju shysst iallafall :-)



 


Sjuk.

Började för bara någon stund sen känna mig lite konstig. Började hosta, fick ont i musklerna och började frysa. Väntade en stund och tog sen tempen. Och jag har börjat få feber. Det roliga var att den första tanken som kom till mig när jag vaknade imorse var: jag kommer nog bli sjuk. Vet inte var jag fick det ifrån men det stämde iallafall.

Och jag måste köpa tårta imorgon. Men det ska jag göra för det har jag lovat.


Förresten...

Såg nu att det är precis 1 år sen jag startade bloggen. Så ett litet inlägg för det.




Jääääääääääää!!


Birthday plans.

Nu är det kväll och jag börjar redan bli trött. Sov iof inte så mycket inatt. Imorgon är det dags och köpa paket till Oliver. Han fyller trots allt år på Tisdag. Det lär visa sig om jag hittar något bra :-)
Idag har vi vart ute i lekparken mest hela dagen. Det flög förbi bokstäver i himmlen bakom ett plan. Jag lyckades få med lite av det på kortet. Det stod iallafall "Smile-tandvård för hela familjen" Jätteintressant. Näääe.

Aja, dags att dra till sängen snart då.


Vågen.

Jahapp, nu var fredagen över och nej jag är inte bakis :-) Jag har hyfsad kontroll över vart min gräns går så jag blir sällan det. Provade imorse och ställa mig på vågen och den var lite snällare nu. Brukar stå på 44.6 i vanliga fall. Dock var den inställd på fel enhet först så istället för kg så stod den på ib. Så jag vart ju väldigt förvånad när den ökade och stannade på 97.2, haha :-) Visserligen förstod jag ju väldigt snabbt att något var fel för jag tror inte jag kan öka 50 kg i vikt utan att märka det på bara några dagar.

Detta är det rätta.

Friday.

Nu ska jag till kompisen och ha fredag.

Hej då så länge.



Fredag (den 13:e buuuu)

Då är det fredag då, den 13:e t.o.m. Inte för att jag nånsin har haft otur på den dagen. Snarare tvärtom. Ikväll ska jag iallafall till en kompis. Blir väl och dricka lite framför någon film. Brukar bli så lugnt oftast. Har by the way köpt en ny mobil. Eller det gjorde jag för några dagar sen. Så idag har jag stått och lekt med dennes kamera eftersom batterierna är slut på den andra. Så kvalitén är väl inte den bästa :-) Idag på förmiddagen spöregnade och åskade. Så fint <3 Sen har det borrats eftersom både tvättstugan renoveras + två styckna lägenheter nedanför mig. Så det har låtit som bara den.

Nu ska jag ut lite.


Dont't wake me if I'm dreaming.

Nu är det dags och sova och drömma vilket jag lär göra. Drömmer väldigt mycket. I natt t.ex drömde jag att döden stod inne i badrummet och började jaga mig över halva stan. Aja, katten har stirrat på mig väldigt mycket så hon vill också gå till sängen.

God natt!


At home.

Nu har jag varit hemma i över en vecka. En vecka och 2 dagar om jag ska vara petig. Har dock inte kännt någon motivation till och skriva och då blir det ändå bara tråkigt när jag inte kan formulera mig. Har sånna perioder. Har iallafall varit uppe i Norrland och gosat med J. Var lite trist och åka hem. Dock så saknade jag ju Oliver med. Så det var blandade känslor :-) Men visst längtar jag tillbaka med :-)

Idag har det varit en VARM dag. Sommaren kom helt plöstligt tillbaka när jag trodde att det var höst *snyft* Så Oliver och jag har varit ute mycket. Snart fyller han år också så jag är fullt upp i planering med det.

Nu är det Family guy :-)



RSS 2.0