Kärleksrus.

Idag blir en bra dag. Det känner jag. Har som ett kärleksrus i hela kroppen fast inte åt någon eller något speciell utan det är bara känsla som finns där utan anledning. Precis som man kan känna sig småneråt vissa dagar.
Ikväll är det Idol så då ska jag sitta bänkad. Blir väl någon öl framför det.

Apropå kärlek och Idol så är jag lite smygkär i Calle i Idol. Han är den enda som ser bra ut enligt min mening. Dom andra kan slänga sig i väggen rent utseendemässigt :-)

Här är hans BÄSTA framträdande *dreggel*



Nya skooor!

Jag kan inte påstå att jag är någon shoppinggalen människa. Men ibland så finns det fina stunder då jag faktikst helt plötsligt bara faller för nåt. I detta fallet var det ett par skor och hela 7 cm längre blir jag med! Inte för att just längden spelar någor roll men jag gillar skor som man kommer upp i höjden lite men det är bara för att det är snyggt. Dessutom passar dom så bra till hösten. Jag bävar för när snön kommer för då blir det lite svårare och ha dom.



I did it!

Jag kom ihåg. 23:54 ändrade jag mobilens klocka till vintertid. Allt är under kontroll. Och bara för att jag skrev det så kommer jag för alltid komma ihåg att jag gjorde det. Det är precis som med skottår. Det har jag också en förmåga att komma ihåg när den infaller.

Nu är det över midnatt och jag har lyssnat på den här;


Vintertid!

Det är så typiskt. Hela denna månaden har jag tänkt på att det är snart dags och ändra klockan. Till och med kunnat vakna upp och få nån sekunds panik och tänkt "det är inte vintertid nu va". Men nuuu då det faktikst är dags för vintertid. Ja, då helt plötsligt har jag inte tänkt på det utan det var en på msn som påminde mig. Jag tittar ju alltid på datorns klocka så på det sättet har jag heller inte kunnat reagera på något. Den som är på väggen är i den mörkaste delen av köket och bara finns. Inte ofta jag blickar på den. Men nu innan jag går och lägger mig ska jag ställa om mobilens tid. Måtte jag komma ihåg det (?)

Så knäppt.

Den här gubben passar in här för så är jag när det börjar närma sig vintertid. Alldeles uppåtjagad för att jag inte ska glömma.


Förföljd.

Jag har en människa på en sida som på bara några få dagar lyckas fylla en hel sida i min gästbok + plus lite till och visserligen är det nu ett tag sen det slutade men jag har märkt att detta är inget ovanligt fenomen. Min undran är den att om man har skrivit 10 meddelanden och inte fått svar. Vad får en att tro att man skulle få svar på det 11:e.?? Och tyvärr så hjälper det inte och skriva rakt ut att man inte vill prata med dessa människor för det är oftast dom som verkligen inte kan ta att man inte vill utan bara leder till att man får tjuriga följdfrågor och kommentarer. Så ingen mening med det.

Det som är också gemensamt med många av dom här är att dom inte verkar ha bekantat sig med knappen där det finns en punkt på. OKEJ, om man inte kanske kan stava till alla ord men jag blir chockad över att många inte ens vet att det ska vara en punkt i slutet på varje mening. Hur kan man undgått och få den informationen. Trodde man lärde sig sådana självklarheter i lågstadiet ??!! Kanske någon form av dyslexi men då är det väldigt många som lider av det. Vad jag har läst så tror man att det bara är några få procent som har just den diagnosen. Så det är väldigt förundrande att nästan alla av dom verkar ha ett stalkers beteende. Beror det på en form av osäkerhet, kanske. Att dom genom den problematiken har skaffat en så stor osäkerhet och även har den i sociala sammanhang. Aja, nu var det inte skriften jag skulle skriva om men det är något jag reagerat på iallafall men jag tycker det kan vara lite roligt att spåna om sånt även om jag inte är en expert. Den andra förklaringen till punktlösa människor är kanske helt enkelt är att dom är likgiltiga till hur dom skriver utan kanske tänker att "h*n förstår ju ändå vad jag menar". Men då kan jag skriva att det ger inte ett så bra intryck.

Poängen jag skulle komma till när jag började skriva inlägget är att desperation är inte något som tilltalar människor och absolut inte mig. Så please, får du inte svar efter 5 meddelanden. Skicka då inte ett 6:e!!



Hahaha! Katter.

Haha, denna är så klockren!


Mitt dumma fucking ben.

Mitt vänstra ben har blivit så konstigt. Det domnar hela tiden så pass mycket så att hela benet viker sig så fort jag ska gå nånstans. Det räcker med att jag suttit en 15-20 minuter så blir det så och nej jag sitter inte PÅ det och det har aldrig vart så förut. Lite dålig blodcirkulation kanske. Så man får ju gå upp och gå var tioende minut för att det inte ska bli så men självklart glömmer jag det ibland och SJÄLVKLART måste det alltid, eller nästan iallafall, plinga på dörren eller ringa så fort jag glömmer det. Så det tar hundra år för mig att öppna. Varför alltid det vänstra kan man undra. Det högra sitter ju precis lika stilla den.

Dumma dumma...

Ben och jerrys. Sicken humor jag har. Men jag kan tycka sån där löljigt ordskämt kan vara roligt. Just för att det blir så löljligt så att det blir roligt. Sen är bara ordet frustration toppen av det hela för det här inlägget.


Vintertröttheten har gjort entré.

Jaha, ja det är nu det verkligen märks att hösten är här och vintern närmar sig. Vid 17 tiden märkte jag att det började bli mörkt. Förut när jag plockade iordning så tänkte jag lite snabbt om det var dags för läggdags tills jag såg att klockan bara var efter 19. Det känndes ju som det var vid 21-22 tiden. Uhhh, vad jag har varit rött på kvällen. Aja, snart dags för parlamentet! Och jag vill äta nåt också men orkar kanppt göra nåt men, gaaaah, MÅSTE. För jag är så hungrig.


Nytt nytt nytt!

Nu har det varit mycket i veckan att stå i med. En av händelserna är att jag har skaffat nya möbler till vardagsrummet och slängt dom gamla. Hade en soffa innan som jag slängde och köpte en ny + fotölj. Man måste ju förnya sig här i livet. Sen har det varit mycket annat skit och krångel med bland annat mitt förråd. Så mycket tjafs och många telefonsamtal har det blivit. Men allt lugnar väl ner sig snart.

Visar en liten bit på mitt vardagsrum.



RSS 2.0