Förnyelser.

Goddag!

Här händer det grejer. Först och främst har jag skaffat mig en ny telefon eftersom jag hällde vatten i min förra. Köpte mig en Iphone 4s då istället. Den har ju internet igång hela tiden så då kan jag även skriva från mobilen. Kunde jag väl på min förra med men då var man tvungen att ansluta till internet varje gång. Dessutom var det dyrare. Nu är det gratis.

Om två veckor är det dags för jobbets julfest. Det är inget jag gått på tidigare men detta året har alla tjatat på mig att jag "måste" gå. Så då får man väl göra det så lär ingen tjata mer ;-) Det är ju gratis, så why not. Allt käk och dricka står företaget för.


Vann även en inne/ute termometer som jag har inkopplad i köket. 8 grader ute, 20 inne. Klockan längst upp har jag inte ställt än.

Here I go again.

Hej hej. Här är jag igen. Sitter just nu och har huvudvärk till tusen och har inte gjort så mycket idag mer än att duscha och äta. Gick t.o.m och la mig under täcket mitt på ljusa dagen för jag var så slö.

Ska snart iväg till en kompis och äta upp chipsen ^^ som jag hoppas finns. Har huvudvärk så jag nästan mår illa men chips är det enda jag är sugen på.


Detta är Olivers verk. Han hade ställt upp dom så utan min vetskap så jag vart ju måttligt förvånad när jag passerade hallen.

RSS 2.0