Strömavbrott goddamit.

Vaknade inatt 02:30 av att det var mörkt i hela lägenheten. Somnade nämligen med hallampan tänd och tv:n i sovrummet på. Gick upp till fönstret och såg att hela området var släckt samtidigt som jag hörde åskan mullra. Så jag förstod att det hade något med den att göra. Gick och la mig och sov igen och någon timme senare slogs strömmen på igen.

 

Läste senare att blixten hade slagit ner vid Vättern. Det hade väl börjat brinna i Gränna och ja sånt. Tog med endast en liten del av artikeln här.

 


8 fucking kilometer.

Jag lyckades ju tappa busskortet upptäckte jag när jag slutade jobbet och jag hade inga kontanter i plånboken så då gick jag hem istället vilket är på 8 kilometer. Har precis kommit innanför ytterdörren och åhh, vad mina ben värker. När jag var nästan hemma började det ju åska och regna med. Nu är jag lagom trött och ska ÄTA. Det får bli något snabbt.

Ja, nu har jag fått tillräcklig motion för detta året iallafall.


Kaffe och Nationaldagen.

Nu har jag suttit och druckit kaffe vilket tar en stund. Kan säkert sitta med en kaffekopp 1-2 timmar. Kaffe är något som ska intas sakta :-) Nu är jag dock klar med det och ska försöka komma igång och städa lite.

Det är även Sveriges Nationaldag idag. Visst märks det? ;-) Alla andra länder har världens fester under sina Nationaldagar. Det är bara vi bittra svenskar som struntar i det. På sin höjd reser vi upp flaggan. Men sen räcker det :-D



Ute i det gröna.

Åh, vad skönt det är och bara ligga och lata sig medans man väntar. Nu måste jag dock dessvärre gå in för jag börjar bli lite hungrig. Så jag ska göra lite käk. Har en halv fläskfilé i kylen. Så det blir och tillaga den. Tvätten hänger på tork så där får den hänga ett tag till.

Ja, jag är gladare än jag ser ut ;-)

Vad är det för en dag idag?

Nä det är ingen vanlig dag för det är Idas tvättisdag :-) Precis som det är skrivet så tvättar jag idag och ska hålla på med det till klockan 17. Sen får man se va det blir av resten av dagen. Medans jag väntar så sitter jag ute i gräset. Men nu ska jag in och kolla läget med tvätten.

See you later :-)


Sommaren i city.

1:a Juni är här så nu har sommaren kommit och det känns också. Igår var det upp mot 30 grader varmt. Idag är det något svalare med 19 grader celsius. Skulle egentligen skrivit här igår men så glömde jag kameran i Olivers dagisväska kom jag på då. Så där har den legat inatt. Tycker det är så tråkigt utan bilder så då skippar jag att skriva istället.

Igår fick jag årets första fästingbett. Inte för jag brukar ha det. Var nog flera år sen. Men ändå :-) Så nu är det rött och svullet på min högra hand.

Nu är det några dagars ledighet. Wihoo :-) Lite som ett mini-sommarlov.

Annars så har jag precis städat, ätit och spelat lite på datorn.

Bilder från i Måndags.

RSS 2.0