Pollen.

Usch. Jag har inte kunnat sova ordentligt på 3 dagar pga pollen. Det kliar och rinner i ögonen väldigt mycket. Så jag är lagom seg och kan knappt tänka. Vilket jag kan i vanliga fall. Det ni ;-)

Igår var jag iallafall på en gårdsfest som sonens dagis hade. Dom spelade upp Bockarna bruse och sen så var det även tipspromenad och lotter. Sonen vann en sparbössa med "Cars" motiv på.





High Chaparall

Ja, nu ska jag försöka skriva ner lite om Måndagen. Vi åkte iallafall till High Chaparall. Först körde kompisen fel så vi var helt plötsligt i Västergötland. Så då vände vi om och åkte rätt. Det var inte många som var där men det kan man ju förstå eftersom dom flesta arbetade väl då. Dock fick jag syn på "ystad till haparanda" bilen och mycket riktigt så var ju Robert Aschberg och Gert Fylking där när vi kom. Det hade tydligen varit någon TV inspelning där tidigare. När vi kom så provade dom kläder iallafall.

Sen så kollade vi runt överallt. Sonen fick en leksakspistol. Innan vi åkte hem så passade vi på och käka där med.

Och det var väl allt som hände den dagen.

Dock så glömde jag bort att jag hade kameran med mig så det vart inte så många bilder men en på Hässihässarna tog jag iallafall :-) Eller ja, det kom bara en av hästarna med på bild.





Bad evening.

Skulle egentligen skrivit idag lite mer om gårdagen men orkar inte det eftersom jag är lite nere. Men ville ändå skriva något.
Så jag fyller upp detta inlägget med något annat än text;



Ute på äventyr.

Idag har jag varit ute på äventyr i stort sett hela dagen. Hinner dock inte skriva så mycket mer om just det idag eftersom jag ska iväg igen, till en kompis.


Här var jag bland annat vid 14:02.

Festis.

Igår var det årets första riktiga varma dag. Här var det 20 grader varmt och jag gick i mina kortbyxor ute. Jag var även på en fest. Senast jag var på en sådan var väl för tusen år sen känns det som. Jag är ju ingen direkt festarmänniska men jag tyckte det kunde vara kul för en gångs skull.
Brevid mig hade jag en kille som småflörtade med mig hela kvällen. Gav mig komplimanger, killade mig under fötterna och jag som inte ens är kittlig. Sen satt vi ju även och pratade tills han gick hem. Fick en kram och två slängpussar när han gick. Så det var lite småskojigt. Jag stannade kvar på festen i några timmar till och sen gick även jag hem.

Nu ska jag snart ut i solen. Ska till affären bland annat eftersom både kylskåpet och frysen skriker efter mat.



Pizza kväll.

Denna kväll har varit en riktigt slöar kväll i soffan. Åt lite pizza och kollade på "Talang 2010" i brist på annat. Så det har inte hänt så mycket spännande. Jag har haft huvudvärk hela dagen och kvällen så jag har inte orkat göra så mycket mer heller. Men nu som först har det äntligen släppt. Jag tar ju aldrig huvudvärkstabletter eller tabletter överhuvudtaget. Man överlever trots allt :-)

Var ute en liiiiten sväng förut efter åskan och hämtade bland annat sonen från dagis. Vi har ju fått ett extra hus här på gården mitt i lekparken pga att dom ska renovera tvätt stugan. Så då får vi tvätta där istället. Sonen blev iallafall jätteförvånad när han såg huset och ropade till killarna som höll på med det; Varför står det ett hus här? HALLÅ, svara! Då sa dom; Tomten bor här. Sonen trodde väl inte riktigt på det så han upprepade frågan. Så då sa dom; Vi ska bo här. Vill ni bo här med oss? Haha, gillar folk som kan bemöta barns frågor med lite humor. Så det var väl dagens höjdpunkt.

Nähä, nu börjar jag bli trött. Så det blir snart sängen!




Åska.

Blääää! Jag hade tänkt att jag skulle ut i staden men så började det åska *mutter* Så nu blir det och vara inne. Dessutom har jag ont i huvudet.
Annars så har det blivit visserligen mycket och vara ute. Har varit på Mcdonken ett antal gånger till och köpt en leksak till sonen bland annat.




Innanför min ytterdörr.

Tjupp!

Har precis kommit hem efter en dag i staden. Har varit på systemet lite. Sen så åkte vi och åt kebab. Och sonen visar som vanligt väldigt starka känslor när han känner sig orättvis behandlad. Servitören kom nämligen först med min och kompisens käk och det noterade sonen direkt och blev helt ilsken i ansiktet och skrek till servitören; VARFÖR FICK INTE JAG MIN FÖÖÖÖR!!! HALLÅ, JAG VILL FAKTISKT HA MINA KÖTTBULLAR!! För det var det han nämligen valde. Sånna stunder är roliga. Han är inte den som håller inne med vad han känner.

Efter det så handlade jag. Nu blir det snart duchen och sen blir det en kväll med sånna här. Och även ostbågar och godis.


Tv kväll.

Denna kväll har jag tillbringat i soffan och druckit filmjölk medans jag kollat på "Sveriges fulaste hem", "Lyxfällan" och "Grannfejden". Har nu precis borstat tänderna och det ilar som bara den i dom. Var väldigt länge sen jag kännde av ilningar så jag hade nästan glömt bort hur det känns men det går förhoppningsvis över.

Nu ropar sängen så jag ska krypa under täcket och kolla på Seinfield. Efter det ska jag sova.







Mobilfan.

Börjar fundera på om min mobil ska till dom sälla jaktmarkena också. Det är nämligen ett helvete om batteriet laddas ur för då får man inte igång mobilen med en gång om man sätter i laddaren. Nä, för då lyser den rött och det tar en halvtimme innan den till slut går igång. Det blir så också även om bara mobilen råkar stängas av.

Igår spenderade jag dagen iallafall ute i staden. Var på banken och tog ut pengar för första gången inne i banken eftersom jag inte hade något kort med mig. Har faktiskt aldrig tidigare tagit ut pengar på det sättet med en kölapp och att fylla i en sån blankett. Utan det har varit via bankomaten eller så betalar man ju direkt på kortet. Men det är ju tur att man kan göra så annars hade det varit tjurigt för mig. Sonen sprang loss där inne iallafall och var på allt och alla. Sen hittade han halstabletter mitt i alltihopa som inte tillhörde någon.

Köpte iallafall nya kortbyxor och jeans. Sen var vi inne på Mcdonken.

Nu har precis duschat och sonen tjatar om flingor varje kvart.



RSS 2.0