Still got the fever.

Bläää!

Har i stort sett antingen suttit här framför datorn med en filt över mig eller så har jag legat inne i sängen framför tv:n. Mest av det sistnämnda. Men samtidigt är det den enda gången jag verkligen kan ligga och glo sådär. Annars måste jag ha något att göra. Är det något på tv jag ska titta på så äter jag oftast eller gör något annat samtidigt. Så jag får väl njuta av passitiviteten. Och alltid när jag har feber så finns det alltid något att titta på. Kanske beror på för att man sover när det är dåligt och att det som är bra går på natten. Vad vet jag :-) Brukar alltid hitta något riktigt bra då.

Nu ska jag fortsätta med och ligga i sängen och kolla på tv/sova.



Frosen.

Åhh, vad jag fryser. Har ont i varenda muskel i kroppen och börjat få känningar i halsen. Så gissa vem som fått feber. Jo, jaaaag. Började känna av det här bara för någon halvtimme sen så det går fort.

By the way så skulle jag få på mig ett bälte i helgen som jag hade senast för några månader sen. Det bältet har tio hål och då använde jag mig av det 7:de hålet. Nu gick det bara till det 2:a så det är precis så jag får på mig det. Jag har inte ställt mig på vågen sen sist så jag vet inte hur det står till där. Men jag får väl kolla det någon dag.

Nu ska jag gå och frysa vidare.


Bilder jag tog imorse vid 9 tiden. Den åker jämt och ständigt flygplan här över så jag föreviga det på bild.


Störiga grannar.

Inatt har jag haft världens fight med grannarna som har slagit rekordet i och vara störiga. Jag är ingen person som stör mig på allt och alla. Har aldrig under dom åren jag bott här behövt gå och säga till någon, bråkat eller skällt ut någon. Men nu fick jag min debut på det. Jag vet knappt vad dom höll på med men det lät hela tiden som om en stor boll ramla ner på golvet och studsade + att det dunkade i väggarna hela tiden. Dessutom hörde man massor av prat. Så när jag klockan var 2 på natten och jag inte hade lyckats somna än så var jag inte så glad. Så då stormade jag upp en trappa och bankade på dörren och skällde ut dom. Frågade dom om dom hade en häst därinne eftersom det lät så mycket. Det vart lugnt och tyst ett tag SEN 02:46 så började dom låta DUBBELT så mycket mer. Hade på musik i en hög volym så att Oliver vaknade och undrade vad som lät. Eftersom budskapet tydligen inte gick fram så fick jag ringa polisen. Gå ner och öppna porten åt dom. Efter deras besök där då var det äntligen tyst och då var klockan 4 på natten.

Det som förvånar mig är att jag verkar vara den enda som reagerade och gjorde nånting åt det. Jag kan inte vara den enda som hörde det. Men dom andra hade väl fullt upp och skriva lappar istället eller väntade ut tills någon annan gjorde något. Som det brukar vara ;-)

Det märker man ju t.ex på bussen. Att folk sitter och vrider på sig och väntar på att någon annan ska trycka på knappen. Haha :-) Det är ett fenomen jag kollat på mycket.

Jag tänker aldrig vara en sån iallafall som skriver sura lappar. Jag anser vill man säga något så säger man det direkt till personen. Så länge man vet vem det är. Men många väljer ju istället och skriva lappar i trappuppgången som någon river ner ändå när grannar stör. Folk är så rädda för konflikter.

BLÄÄÄ för LAPPAR när man har störiga grannar


Igår (eftersom jag är en sömntuta)

Jag skulle ju egentligen skrivit igår om dagen men var så trött så jag somnade redan vid 21 när jag skulle kolla på ett program. Höll mig vaken den första halvtimmen av programmet men sen var det kört. Vaknade när allt var slut och då gick jag upp och släckte allt och sen gick jag och sov.

Men nu var det ju inte det jag skulle skriva om.  

Efter jobbet så ville en kompis gå till Burger King så då blev det att jag fick följa med och även Oliver. Vi käkade där och Oliver lekte sen i lekhörnan där. Sen snodde vi en sån kungakrona som är på bilden där bakom. Visserligen tror jag man får ta en sån. Jag chansade på det iallafall :-D Det var dock inga väktare som kom ut och hämtade mig :-P

Efter det gick vi in på Ekohallen. Kollade runt där och Oliver fick ett sånt arbetsbord och ha verktyg på. Sen hittade vi en käpp med plingklocka och spritflaska på. Gick med den till kompisen och sa "Den hääär ska du ha" och han tyckte den var rolig. Men inget som var aktuellt än :-D

Efter det så gick jag och klippte Oliver hos frisören eftersom han började bli långhårig och han har sagt att han vill inte ha tjejhår. Så då fick det klippas.

Sen blev det hemåt och montera ihop arbetsbordet. Dock så står det att det skulle säga "Clic" när man ska fästa ihop bitarna. Jag tyckte det lät mer "PANG" när jag höll på dock :-/ :-D Det slutade med att den blev hel och klar ändå :-)

Så det var gårdagen.

Idag har jag bara jobbat och städat lite här hemma.








Well, everybody heard about the bird.

Åh, vad jag är dålig på att skriva här :-D Det blir oftast att jag bara tänker på det och sen inte gör det. Har helt enkelt bara inte orkat att sätta mig och formulera ner lite text. Men jag får summera veckan i den här texten istället nu när jag orkar.

Jag var absolut inte redo att åka och jobba på Måndagen. Var såhär [-] nära att typ ringa och säga att jag var magsjuk eller nåt. Men så tänkte jag att det var nog inte så bra. Det kan ju komma en dag då jag kan behöva det samtalet bättre och man kan ju inte vara hemma stup i kvarten bara för att man vill. Nä, det gjorde jag tillräckligt under högstadiet ;-) Men just den måndagen hade jag inte somnat förräns klockan 2 på natten och sen upp halv 6. För jag hade ju självklart vänt på dygnet under helgen och det var den tiden jag brukade gå och lägga mig då. Men iallafall jag var ovanligt tidig ändå på morgonen eller för snabb så jag hade då tid och gå runt och ta kort i mörkret.

Sen under Tisdagen så ramla ALLT mitt skräp ut från skåpet. Jag har nämligen ett skåp där jag samlar pantflaskor och återvinningsskräp men det blev till slut för mycket så skåpet öppnade sig och allt ramlade ut. Så jag samlade ihop lite eller mycket och gick ner till återvinningen så nu återstår bara alla pantflaskor som ligger i två stora svarta sopsäckar fyllda. Men det är mycket mer plats därinne nu iallafall. Oliver passade på och ta några pantflaskor och spelade bowling i hallen. 

Igår var jag med en kompis och åt kycklingkebab. Och sen några liter chips tillsammans med en film.

Dom två sista bilderna är från idag. Min vikt och tempraturen ute. Vägde mig sist i slutet på November och då var det 46.4 så det går uppåt. Har märkt det på mina byxor nämligen så var tvungen då och kolla nu ^^


Nachokväll.

Ikväll hade jag och sonen nachokväll. Blev så sugen på det. Har inte ätit det sen tonåren. Så det är ett tag sen :-D Åt det en gång när vi hade en kväll med massor av kompisar. Andra gången var ute på ett sånt uteställe. Och trejde gången nu. Så det var på tiden. Hällde i några liter ost som smälte i det hela. Jag älskar nämligen smält ost :-P Det brukar jag även ha när jag gör vanlig köttfärsås. Men se, jag är nyttig. Har minsann 5-6 gurkhalvor och några blad sallad *moahahaha*

Sen gjorde jag nu inläggen lite större. Kännde jag ville ha lite mer plats så jag kunde få in ännu större bilder. På määääj :-P Brukar ju annars förminska dom. Tills jag kom på nu att jag är ju snyggare ju närmre jag kommer *moahaha* Ungefär så :-P Sen struntar jag i att grisen och allt det kommer längst ner. Jag är alltså fullt medveten om det.


Plask i plurret.

Badade av Oliver förut eftersom han hade ritat knappar över hela magen. När han väl kom upp därifrån så drog jag av ploppen och så gick vi och fixade kläder. Helt plötsligt när vi står där och håller på med kläderna så hör jag ett "PLASK". Förstod ju med en gång vad det var. Skyndar mig dit och hör på vägen hela tiden "plask plask plask plask". Sen när jag kom till dörröppningen susade något svartvitt förbi mig. Då hade katten ramlat i vattnet när hon nyfiket antagligen skulle kolla.

Och hon var INTE glad :-D


RSS 2.0