Väntar..

Sitter och väntar på att en kompis ska komma hem så jag kan gå dit :-) Så medans jag väntar tänkte jag att jag kunde skriva lite här när jag inte har något annat att göra. Har försökt att fördriva tiden så bra det går. Var faktiskt ute på Facebook för första gången i mitt liv, men det var tråkigt :-/ Tröttnade på en gång och då skapade jag ändå ett konto som inte förknippas med mitt namn och en bild på en häst bara för och se om mina kompisar fattade om det var jag när jag skrev ;-) Folk har tjatat på att jag ska prova så nu har jag gjort det. Får se om jag ändrar till mitt vanliga jag där eller om jag tar bort det.
 
Annars har jag varit fruktansvärt seg idag. Har städat lite bara. Det är dock varmt som bara den ute så kanske därför jag är slöare än normalt. Har dock umgåtts med förkylda människor så jag hoppas det inte är någon sjukdom nu igen.
 
Bilder från veckan.

 
 
 
 

1 Maj

Ja, nu har det blivit en ny månad. 12 grader varmt ute men det blåser kallt. Igår var det ju nästan en storm. Mötte en rullande soptunna när jag var på väg hem igår. Så, ja :-) Det händer inte varje dag.

Idag startade dagen med lite extra fin frukost eftersom det är lite helg. Eller frukost, jag var tvungen och vara uppe två timmar innan jag kunde äta. Har svårt och äta precis när jag vaknat. Jag köpte iallafall en nybakad baguette och gjorde frukost med det och även vitlöksbröd. Det tyckte O var kul åtminstone.

Nu är jag i full gång med att tvätta. Väntar på att det ska bli klart.


RSS 2.0