Dom som försvann.

(Du ger oss kalla kårar
Med dina svarta tysta tårar
Och vi vet
alla vet
allt tar slut
Långsamt genom rummen går hon ut)


Kom låt oss gå härifrån
Låt oss resa någonstans
Resa långt härifrån
Låt oss bli dom som försvann


Kameran glider över guldgula fält
(Ja, vi vet du behöver hjälp)

Den här stan gör mig galen ikväll
(Du kommer aldrig mer hitta hem)

Vill ge dig allting ikväll
(Du kommer aldrig mer bli dig själv)

Kameran glider över guldgula fält
(Ja, vi vet du behöver hjälp)

Den här stan gör mig galen igen
(Du kommer aldrig mer bli dig själv)

Och jag tror minsann min själ dör av svält
(Man blir trött på ditt jävla gnäll)



God natt!

FREDAG....

....FREDAG, FREDAG, FREDAG, FREDAG, FREDAG *lililililili* Okej, jag har kanske kollat på lite för mycket av "Vakna med the voice" på fredagar.

Iallafall, det är fredag idag. Kunde ni inte tro, va? ;-) Hade ingen öl idag så jag stod och funderade på mina två flarror vin i kökskåpet som har stått där i ett år. En öppnad och en oöppnad. Jag har googlat på detta med vin många gånger och varje gång man läser om det så säger alla att ett öppnat vin bara håller i en vecka sen smakar det skit. Jag har dock ALDRIG varit med om det. Mitt har som sagt stått i ett år och smakar fortfarande bra. Det oöppnade också. Smakade nyss en klunk var. Har många gånger druckit vin som har stått flera månader (som har varit öppnade) och inte smakar bläää för det och inte har jag fått några bestående men heller ;-) Så man kan undra om det är jag som har tur med mina flaskor. Det värsta med vin är att man blir så full fort av dom om man inte småsipprar av dom. Så det får bli lungt med dom :-)

Förutom lite vin så blir det pizza här. Ska bara komma på vad jag vill ha för sorts.


Oliver hade plockat blommor till mig när han var ute förut :-)






17 grader varmt.

*Puh* Idag har det varit riktigt varmt ute. Ca 17-8 grader varmt så att man bara kunnat ha kjol och strumpbyxor på sig utan att frysa en enda sekund. Kan gå i kortärmat också vilket jag har sett att många har gjort idag. Har varit ute i stort sett hela tiden sen jag kom hem. Varit och handlat. Kollat in fåglarna. Oliver är fortfarande ute och leker.

Nu sitter jag och dricker youghurt. Ja sådan drickbar och snart blir det kyckling. Köpte en STOR chipspåse på 500gram också :-P



Gårdagen.

Nu är O och jag tillbaka efter en eftermiddag i staden. Köpte med mig en kycklingsallad som jag har ätit upp nu. Blev inte att jag hade ätit tidigare.

Ikväll här så blir det chips och ölis :-P

Kom på även att jag glömde skriva om gårdagen. Var igår med en kompis och O ute i staden. Blev att vi käkade på någon resturang. Det första Oliver utbrast när vi kom in där var; DET ÄR BARA GAMLA MÄNNISKOR HÄR. Jupp och det var det. Känndes som om man kom in på något symöte för alla där var 60+. När vi hade suttit ett tag där så kom det in lite yngre folk.

Efter det blev det systemet.

Oliver var även hos tandläkaren som kollade in tänderna. Sen var det tydligen någon speciell dag där för barn för dom fick gå in i ett rum och leka tandläkare. En station där man lagade, en där man petade efter hål, en där dom visade hur man bäst borstar tänderna ocn en där man fick dra ut tänder. Oliver skulle självklart dra ut varenda en. Dom andra tyckte han var lite halvtråkig men när det gällde och dra ur då var det kul. Sen fick han en goodie bag med saker. Tandborste, tandkräm, en liten spegel man ska i munnen, handskar och munskydd som tandläkare har, en penna och ett sudd.

Nä, snart chips då :-P



Where?

Är det någonting jag alltid letar efter varje dag så är det hårborsten. Borstar ju flera gånger om dagen för mitt hår blir risigt och tovigt jättelätt. Det blir det ju ändå fast jag bortar det så mycket. Så jag vill inte veta hur det hade sett ut annars :S När jag väl borstar så går jag runt och i det rummet jag blir klar där lägger jag den och jag kommer aldrig ihåg vart tills nästa gång.

Nu har jag druckit kaffe här och ätit godis. Sicken bra kombination. Njä. Men jag är bra på och göra så.

Oliver är ute och leker med kompisar.



In da kitchen.

Det var faktiskt en sak jag blev sugen på och äta. Och det var kotletter som jag kom på att jag hade i frysen :-P Gick här av och an och bekymrade mig för vad jag skulle laga eftersom jag inte var sugen på något. Men sen så :-) Så det var tur att jag hittade något.

Nu blir det kväll framför tv:n. Sen lär jag antagligen somna tidigt ikväll också. Har somnat vid 20-21 dom flesta dagarna.

I väntan på att käket skulle bli klart.


Våren är kommen...

....och det är baaaaajs. Som dom flesta vet har jag världens pollenallergi och nu har den börjat. Man får alltid börja dagen med att inte se ordentligt eftersom man har så mycket vätska i ögonen. Går ju dock över när man går upp. Man är TRÖTT hela tiden och seg. Minsta lilla negativa sinnesstämning hos mig resulterar i att jag aldrig blir hungrig som t.ex när jag är trött. Så det blir att jag får sitta och tvinga i mig på kvällen. Kan typ bara äta chips och sånna grejor och det är dåligt. Jag har dessutom lyckats gå upp mer i vikt men det kommer gå förlorad inom dom närmsta dagarna. Hade nämligen varit så duktig att jag försökt äta typ 5 gånger om dagen var 3-4:e timma och det syntes på vågen sen. 49.2 stod den på i Måndags. Men ja snart är jag nere på 45 igen. Blääääää.

Och usch vilket klagoinlägg det här blev. Men så är det. Våren är dålig.

Har iallafall tagit ett gäng bilder.




Den stora tröttheten.

Uhhh, vad jag är trött nu. Har jobbat, handlat och nu städat så nu tänker jag sitta stilla i soffan resten av kvällen tills jag ska sova.

Glömde i förra inlägget om min veckoresumé skriva att jag hade varit hos tandläkaren också och lagat hål i en tand eller rättare sagt emellan tänderna. Dock har jag ett kvar som jag ska laga i slutet på April.

Detta är vår kväll;


April april!

Ja nu är det ny månad redan. Det har ju inte blivit så mycket skrivet här sen, hmm, Tisdags? Om jag räknar rätt. Så det får väl bli en liten halv veckoresumé.

I fredags var det 1:a April och då fick man ju se upp. Hähä. Sonens dagis hade ställt om klockan en halvtimme framåt så man skulle tro man var försenad. Dock reagerade inte ens jag. Var så beredd :-) Men andra gjorde det. Hade själv startat dagen med och luras. I vanliga fall brukar jag inte ens vara medveten om 1:a april dagen men eftersom Oliver hade tjatat att "lurardagen" kommer snart så kan man ju knappast missa. Ringde iallafall till en kompis klockan 6 på morgonen och frågade varför han inte var på jobbet. Klockan var ju ändå 9 ;-) Det är en sån kompis som bara använder mobilen som klocka. Så då vart det kul :-)

I Fredags var även en kväll då jag var helt ensam och barnledig eftersom Oliver var borta just den kvällen. Så det blev att katten och jag hade party. Jag drack öl och hon satt brevid och kollade på. Åt även popcorn.

Nu har jag nyss städat och ska försöka hitta på något och äta. Har lammkött sedan igår kvar så det får bli något med det. Och ja jag menar verkligen köttet då ;-)

Har också så förbannat ont i högerbenet så kan knappt gå. Det var något som började när jag hade vattkoppor men sen försvann det några dagar och igår kom det tillbaka. Gör ondast att böja det och småömmar när jag går på det. Blääää!

Ibland ligger katten så konstigt i knät. Hon ser ut som en gris :-D


Katten satt och hade party party med mig. Och så är bilden sådär lagom suddig precis som det ska vara! :-)

RSS 2.0