I'd rather die behind the wheel.

Ja, här sitter jag och rullar tummarna tills jag kom på att what the fuck. Jag har ju en blogg. Haha :-) Det har blivit att jag glömt av den nu vid sjukdomens tider. Vart frisk i helgen och är nu friiiiii. Ja, hyfsat iallafall. Har lite koppor kvar som det som skorpor på. Men dom lär väl försvinna.

Annars vart det inte så farligt jag som jag trodde. Vart man än läste så blir ju folk tydligen VäLDIGT sjuka av vattkoppor i vuxen ålder. Min kropp tog det betydligt lättare. Hade väl 39.2 en dag och 38.8 nästa dag. Men annars har den legat på 38.5 i stort sen hela tiden. Dock så var det fruktansvärt jobbigt med kopporna. Inte så att dom kliade speciellt mycket. Men dom sved och spännde desto värre. Det var obehagligt att bara röra sig. Var naken i stort sett hela veckan. Dock med en badrock på mig eftersom kläder var inget att tänka på att ha på kroppen. Uiiiii.

Denna var från FÖRSTA DAGEN jag fick koppor. Dokumentera varenda liten kopp här med hjälp av pilar eftersom det är svårt och se dom annars ;-)


Sen förblev jag naken. Haha :-) Med massor av tv-spel för att splittra tankarna.

When its nine in the afternoon.

Buuu, ligger fortfarande i soffan och kollar hockeyn lite. Oliver är ute och har varit det hela eftermiddagen och leker med kompisar så jag sitter här helt ensam. Somnade sen i soffan vid åtta på morgonen. Blev dock väckt av Oliver som ville ge mig en kudde. För det hade jag glömt ta med mig :-) Har en 38.3 i tempen så det är inte mycket än. Dock mer än vad det var igår för då hade jag 38.1.

Visst är det lagom irriterande med en Ramlösa flaska framför tv:n ;-) Undrar när jag hade tänkt ta bort den.


Katten är som vanligt vid min sida när jag är sjuk <3

Upp med tuppen.

Hallå era sömntutor!
En annan gick upp nu och satte sig med täcke i soffan strax innan sju. Känndes tråkigt och ligga i sängen. Har fortfarande feber och har frysit som f*n inatt trots att jag låg lite påklädd. Eller ja, hade badrocken på mig. Nu klädde jag dock på mig riktiga kläder och kurar under täcket. Oliver sitter brevid här och kollar på Bolibompa.


Nu är det dags.

Usch, ja nu är det tydligen dags för mina vattkoppor att brytas ut. Jag har iallafall börjat få feber. Får se hur det utvecklar sig. Började känna förut att jag frös utan anledning så då tog jag tempen.


Här är några snö bilder iallafall från mitt fönster när snön precis hade kommit igår. Kom ju närmare en havlmeter så det var inte nådigt.

Dressed for sucess.

Hupp hupp. Ja såhär har jag gått och drällt idag och jag ser ju så himla glad ut på första bilden. Haha eller inte. Annars har det varit lugnt nu på kvällen. Oliver gick och la sig vid 19 och somnade. Så nu sitter jag här i soffan och kollar på "Efterlyst"

Ringde till hans dagis och sa att han kommer på Fredag. Han har ju några koppar kvar så bäst och vara på den säkra sidan. Sen är det ju fint och vara hemma med. Dock så tappar man uppfattningen om vilken dag det är. Idag har jag trott att det är Lördag. Men det är ju för att man är van att man är hemma på just helger.


Jag ångrade mig.

Jöpp, nu har jag gjort ytterligare en header, haha. Tog en gäng nya bilder idag och tyckte dom gav en bättre känsla med tanke på titeln. Så jag bestämde mig för att använda mig av dom istället.

Jag är så fruktansvärt rastlös nu när jag inte jobbat på ett tag. Har städat om bara den. Sen kom det några killar och kollade ventelationen. Har sedan sorterat tvätt och skräpet i skäpgarderoben. Oliver vaknade redan vid 07 och började dilla om att gå upp. Öhh, jag har sovit dåligt inatt så då var ju jag helt DÖD så näää. Det blev att han satte på tv.n och kollade på Bolibompa medans jag låg i sängen. Sen vid 9 gick jag upp. Sakta men säkert.

Annars har jag druckit kaffe nyss och nu blir det käk.



Header.

Ja som alla säkert ser så har jag ytterligare en gång skaffat en ny header däruppe. Hade tråkigt och höll på lite med bilder. Såg då en bild jag hade tagit (av någon anledning) på tv:n. Så höll jag på med ljuset lite så allt runtomkring blev mörkt och då kom jag på att man kunde göra en header av det. Så min tv får vara med på den <3 Och jag har inget fancy program utan jag gör allt i Paint. Det går även det.

Märkte även att musiken har kommit till den andra sidan. Så nu ska jag vara så jobbig att jag tar en ny låt på autoplay *moahahah*

Oh ikväll är det hockey på tv. Men vågar man titta på det ens? Det är ju HV den här gången och dom är inne i en liten svacka nu tydligen, hähä, eftersom det går så dåligt. Det blir säkert att jag kollar.

Nu ska jag duscha.

&

Wherever I lay my head is home.

Nu har jag suttit och väntat på att jag ska bli trött och det är väl inte förens nu jag kan börja tänka på att krypa till sängen. Börjar bli lite småtrött. Det blir jobbigt att börja jobba igen med tanke på att sömnen har skjutits fram. Tror nog det blev så för att Oliver väckte mig när det var som allra värst med vattkopporna och kliade. Då gapar han och skriker och vrider sig. Lätt och sova då. Men imorgon blir jag hemma iallafall så jag får sova ut men sen kan nog Oliver börja dagis igen skulle jag tro.

Apropå sömn så är Oliver väldigt mycket för och prata och även gå i sömnen. En gång gick han upp och pratade med tv:n ^^ och för någon natt sen så skrek han högt "STÄNG DÖRREN!!"
Jag var också sådan när jag var liten och har väl inte riktigt växt ifrån det än om man ska tro andra. Jag brukar tydligen iallafall prata mycket i sömnen och då brukar jag jämt var sur eller arg. Har massor av gånger tydligen satt mig upp och bland annat kunnat skrika till väggen typ "Dra åt helvete" och sånna grejor. Eller säger massor av andra läskiga saker. En gång gick jag till fönstret och kollade och sa att det stod en gubbe utanför och stirrade på oss. Haha, min kompis vart rädd tydligen. Jag sa det tydligen så lugnt och stillsamt så det blev läskigt.

Nehej, god natt!



Söndag? What the fuck.

Jag går hela tiden och tror att det är Söndag.

Någon som har varit hemma lite länge från jobbet, tro?

Time marches on.

*Pust* Har precis städat klart lite här. Dammsugat av lägenheten och torkat alla ytor.

Blev inte så mycket sömn inatt av någon anledning. Tyckte att det var så varmt först men när jag drog av mig täcket så blev det kallt. Så fann inget direkt mellanting där. Blev iallafall att jag gick upp och satte mig framför tv:n och åt chips och ostbågar. Kollade på Melodifstivalen mitt i natten. Antar dock att det var en repris. Följer ju inte det så jag har ingen koll på sånt. Lyckades dock somna precis i slutet och vaknade upp när det var avgjort. Känndes inte som att jag hade sovit eftersom det var så kort stund men det måste jag ha gjort eftersom jag hade missat några artister. Jag var inte vid medvetande då när dom körde så mycket vet jag ;-)

Upptäckte en blåsa i munnen idag. Dock så vet jag inte om det är en "vanlig" som man kan få eller fortsättning på vattkopporna. Mitt har ju som sagt inte brutit ut ordentligt. En läkare sa att det kunde ta 2-3 veckor tills dess.


Tog några bilder på vardagsrummet. Eller åtminstone på "soffdelen" av det. På andra sidan rummet är datordelen. Även om jag har min laptop på bordet där :-)


Dagens handling.

Ja eftersom jag har lite svårt och ta mig ut pga en vattkoppskille med feber och för att inte smitta halva staden så fick en kompis hjälpa mig och handla. Var intressant och se vad han hade handlat. Längst ner var det ett 10 pack med öl :-D "Ja du behöver ju något och skölja ner chipsen och ostbågarna med" var svaret på det.

Tog kort i kylskåpet när jag hade packat in allt och märkte hur "smart" jag packar in när jag kollade bilderna. Knölar ner allt i mitten och så är det tomt i våningen över nästan. Men det är väl min charm antar jag ;-) För impulsiv och icke så strategisk eller hur det nu stavas.


Once a tickle, now a rash.

Hellu i mörkret.

Nu har jag precis smörjt in Oliver "koppar" med salva innan han gick och la sig. Han börjar besväras lite mer av dom då dom kliar och gör ont. Speciellt dom i hårbotten. Själv så har jag bara sju på ryggen. Oliver räknade dom glatt imorse när jag låg i sängen. Satte han sig på sängkanten och "EN, TVÅÅÅÅ, TREEEE, FYYYYRA....." Så det vaknade jag av. Men det kan ta mer tid för vuxna innan det bryter ut ordentligt. På Oliver har det ju gått jättefort jämfört med mig. Men det är ju så det ska vara.

Ikväll blir det lugnt med hockey på tv. Det går ju bajs för HV. Men det tror jag dom flesta vet :-P

Såhär ser det ut på Olivers ben om nu någon mot allt förmodan undrade ;-)

Through the good times and the bad.

Sitter här nu med min svidande hud och småkollar på hockeyn som går på Tv4sport. Går ju an och glo på även om det inte är HV som spelar. Finns inget annat bättre att välja på.
Oliver har gått och bäddat ner sig själv i sängen. Han ropade nyss att "kan du ge mig något och dricka så är du jättesnäll". Sen när han druckit klart sa jag att han kunde lägga det på bordet brevid. "Men du är ännu snällare om du lägger den där" sa han då. Han vet allt hur man ska säga om man vill att man ska göra saker.

Börjar känna att det svider i ansiktet så det kommer nog snart några prickar där också.

Det blir nog att gå och sova efter hockeyn. Är megatrött fortfarande och slö.



Vattkoppor.

*Gäääsp*

Ja... idag fick rusa från jobbet redan vid 12 tiden för och hämta Oliver. Hela dagis har under några veckors tid haft vattkoppor som kommit en efter en på alla barn. Oliver var en av dom sista som inte hade fått så nu var det hans tur.
Upptäckte även att jag själv har välsignats med fyra röda prickar på ryggen. Har nämligen aldrig haft vattkoppor som liten. Dock så tar det mycket hårdare på vuxna. Man kan få lunginflammation om man har otur av det. Det hade jag när jag var tolv och jag var bokstavligen döende med 42 graders feber och halvt medvetslös. Så njäää, lunginflammation är jag inte så sugen på. Inte vattkoppar heller för den delen. Men det tåget har redan gått :-P Buäää.

Så nu sitter jag och är megatrött och har ont i huvudet. Vilket är två vanliga symptom när man har prickarna. Man kan även ha feber men det tror jag inte jag har.....än.




Om ni inte har annat för er kan ni alltid köpa Skåne (och näää inte spriten) utan landskapet.


Here I go. Playing star again.

Fyyy, vad jag har haft mycket och göra i veckan. Det har inte bara varit jobb utan också möte med Olivers skola, tandis och har haft fullt upp med mycket annat.

Kan ju försöka summera veckan så gott det går.

I Måndags skulle jag ju till jobbet. Men hela dagen började med att jag inte fick på mig byxorna. Det gick bara inte och knäppa dom hur mycket jag än försökte. Alla andra byxor är nämligen på lagning så jag hade bara dom. Så jag fick dra på mig leggings istället. Kan ju knappast ringa och säga att jag inte kan komma pga av att jag inte kan knäppa byxorna ^^

På onsdagen var jag hos tandis och där upptäckte han hål EMELLAN tänderna. Beror på att jag inte använd tandtråd sa han. Så det fick jag när jag gick. Så nästa vecka blir och bekanta sig med borren hos tandis. Men det var ju en piece of cake att dra ut en tand så då ska det väl knappast vara värre att laga ett litet hål.

Sen efter tandis var jag på möte med Olivers skola som han ska börja på i höst. Dom ville veta lite om honom så dom visste hur dom skulle gruppera klasserna.

Idag har jag jobbat. Fixat en ny skärm till den stationära. Köpt en matta och även handlat. Olivers hade beställt köttbullar och stuvade makaroner så det har vi ätit. Sen har jag möblerat om lite och även städat.

Nu blir det en ölis och slappa! Så nu blir det ingen mer aktivitet för idag.



RSS 2.0