Sorgens dag.

Idag är det sorgens dag. Min bror har nämligen valt att inte finnas mer. Han begick självmord genom tabletter.

R.I.P Daniel


Hejja hejja!

Nu håller vi alla våra tummar för HV! 


Visdomstanden är här.

Nu har min visdomstand spruckit upp ur tandköttet och jag kännde absolut ingenting. Jag har hört många säga att det gör så ont när dom ska spricka upp. Jag vet inte om det är jag som har tur eller om det blir så med tanke på att jag har extremt hög smärt tröskel. När jag drog ut tanden som var där förut så kännde jag ingenting heller och behövde aldrig äta värktabletter. Medans dom flesta knaprar värktabletter i flera dagar efter det, t.o.m ibland receptbelagda. Jag känner iallafall att vidomstanden kommer och ta upp den platsen som den gamla tanden var på. Den drogs ju ut pga visdomstanden växte på den så den gick sönder. Så det var allt bäst att den tog den platsen :-D


Strömmen.

Strömmen måste vara dålig här. Natten mot Söndagen så vaknade jag mitt i natten igen av att det var strömavbrott i hela området. Och jag var ju självklart kissnödig. Så jag fick gå upp och treva igenom vardagsrummet och hämta en tändare och några ljus. Sen efter toan så gick och la mig igen och sov. Vaknade vid 06 tiden och då var strömmen tillbaka.

Så ytterligare en gång;


Fredagen.

I fredags fick jag ju sluta något tidigare. Vilket jag brukar få. Var även effektiv som bara den så jag hade med mig bröd som jag skulle mata fåglarna med när jag ändå gick förbi där. Var in först i affären och köpte ny mössa och vantar. Sen vart det fåglarna. Dom här fåglarna är väldigt på en så fort man prasslar med en påse så dom kom ju med en gång och många stod på mina fötter och fick bröd direkt från handen. När jag väl dock skulle bege mig hemåt så följde hela skocken efter mig. Såg nog rätt roligt ut. En del förstod ju till slut att "jaha, brödet är slut". Men en del valde och följa med ännu en bit och då såg det ut såhär till slut;


Aj som fan.

Stod och gjorde en sallad som skulle vara till käket. Skulle då ta av plasten på gurkan. Höll ju gurkan med den ena handen som även höll kniven. Sen skulle den ena handen dra av plasten. Och, ja självklart så skär jag ju ett långt sår och det bara vällde ut blod. Det var blod ända ner till knogen såg jag när jag tog av pappret.

Det var min kväll det :-P

Mitt ena blodpapper.

Lördag.

Nu har det blivit Lördag igen och ute regnar det. Har precis kommit hem. Var hos en kompis igår och idag. Blev lite ölisar och film :-)

I Torsdags var O hos läkaren och fick sin 5 års vaccination. Inget som han gillade direkt. Innan dess var vi på Mcdonalds. Hade precis ätit en halvtimme innan då en kompis ringde och ville till Mcdonalds och äta. Jag har väldigt hög och snabb matsmältning, det är bland annat därför jag knappt går upp i vikt. Så jag har inga problem att äta igen när jag åt mig mätt en halvtimme innan. Så det blev två täta luncher :-)

Vägde mig idag också. Sist jag vägde och la upp en bild här var den 14 Augusti och då var den på 45.5 Så jag tyckte det var kul och göra det igen.

Nu dricks det kaffe här :-)



Jag nyvaken och halvblött hår. Haha så rolig jag ser ut :-)


Jag, något piggare med torrt och borstat hår.

Present :-D

Igår när jag hämtade Oliver från dagis så hade han gjort en present till mig. Det var en teckning han hade gjort och skrivit sitt namn på. Han är väldigt mycket för och skriva och gillar att skriva av ord. Gubben på teckningen ska iallafall föreställa mig :-D Så snygg jag är. Lite fattigt med hår bara och med armarna i huvudet :-) Den hängdes upp direkt på kylskåpet.


Käk, käk käk.

Nu har vi precis ätit här. Blev lite lagom latiskäk eftersom jag fortfarande är förkyld med massor av bläää i halsen.

Här har ju nu iallafall vintern kommit. Det är rätt så mycket snö nu dock så kommer det nog gå bort snart om det inte snöar mer. Var ju tvungen och ta kort den morgonen första snön hade kommit.

Tidigare i veckan var jag och köpte nya vinterkläder till O. Precis lagom innan snön kom. När jag ändå var där så skaffade jag mig själv ett litet plagg. Hatar ju att gå i klädaffärer annars så det är bäst och köpa något när man ändå är där.



1 år!

Yihaaa!

Precis denna dag så har världens bästa katt bott här i ett helt år. Hon kom hit den 7 November 2009 rädd som en hare klockan 6 på morgonen och jag hällde upp mat och vatten till henne. Jag gick sen då och la mig men så fort jag försvann började hon mjaua. Så jag gick upp, kollade och sedan la mig igen. Några gånger till höll vi på så. Klockan 12 gick jag upp och då började hon närma sig och la sig i knät sen var hon aldrig rädd mer. Dock fick jag svininfluensen den dagen, haha.

7 November 2009.


25 November 2009.


6 Februari 2010.


Påsken 2010.


23 Juni 2010.


Och så NU.


*Host*

*host* *host* *host* *host* *host*

Fyyy, vad sjuk jag är. Inte nog med att jag var stort sett stum för några dagar sen som nu börjat släppa som tur. Jag har nu också blivit halvdöv och halvblind (öron och ögoninflammtion) Dessutom hostar jag lungorna ur mig och fryser som en kinesisk nakenhund på ett isberg.

Denna katt illustrerar bäst mina känslor i nuläget;

BLÄÄÄÄÄ!

Tappad...

Nog hade jag rätt om att rösten skulle bli värre. Men inte bara på morgonen. Näääädå. Idag kan jag knappt prata. Så nu gäller det verkligen och vara helt tyst. Gissa hur bekväm jag är med det på en skala. När man vet att man inte FÅR prata. Usch! Men det får bli teckenspråk eller något liknande. Dessutom ska man undvika att hosta och harkla sig för det ger stämbanden en smäll. Det är ju lätt. Nä det är det inte.

Sökte på "tappad röst" för och kolla vad det fanns för tips förutom att vara helt tyst. Då hade en frågat vad man skulle göra när man tappat rösten. Då var det en som svara "Plocka upp den" Haha! Det tyckte jag var riktigt roligt och fick hålla mig för att inte skratta.


Dessutom är mina halstabletter slut. Finns det något sorligare än det här under hals och röstproblem. Jag får gå och köpa nya.

En lugn kväll den 1 November.

God kväll, eller natt som det är mer!

Sitter just nu och dricker varm choklad för att lindra min onda hals. Åkte iallafall sen och köpte kattmaten plus några påsar halstabletter. Sen vart det självklart annat som åkte i korgen med. Det blir alltid så när man ändå är där. Finns alltid något man behöver. Annars så har det inte hänt så mycket mer. Har legat i soffan och kollat på tv:n den mesta tiden av kvällen.

Köpte by the way i helgen lite Halloween blommor som fått stått och pryda mitt vardagsrum. Hähä, gillade spindeln som satt i där.

Nu ska jag lägga mig i sängen och när jag vaknar kommer väl antagligen min hals och röst vara dubbelt så värre. Men det är ju så det brukar vara. Allitid är sånt värst på morgonen. Jag får försöka hålla tyst helt enkelt.




Min entré i November.... :-P


RSS 2.0