Myspys

... med katten på kvällen.


Tadaaa

Nu har julen kommit till miiiig


Igår

Jag skulle ju ha skrivit lite igår på kvällen men så blev jag så trött så det orkade jag inte. Så det blir lite nu istället.

Igår blev det iallafall ett besök på Mcdonalds under lunch tiden. Det kan vara kul och vara där ibland också. Innan dess var jag med sonen till tandläkaren. Dock ville han inte samarbeta så hur det ser ut i den munnen är ett mysterium. Iallafall tills nästa gång. Han valde sedan en gris pennvässare, dock i tron om att det var ett får. Och, ja är det något så är det iallafall INTE en gris.

Nu har jag nyss städat så nu ska jag gå in i dushen.









Sjukdomens hem.

Välkommen till den. Hela denna veckan har sonen varit dunderförkyld. Täppt i näsan, hostat så att han kräkts bland annat. Nu i slutet på veckan har jag också lyckas bli det. Men inte lika farligt. Jag låter bara som en kråka, hostar och är täppt i näsan som bara den så det är jobbigt och sova eftersom man inte kan andas med näsan. Men ja jag tycker ändå det är värre när man har ont i halsen och det har jag ju lyckats komma undan. Så jag är glad ändå.

Konstaterade igår när jag klappade katten att hon har blivit tjockare. När hon kom hit kunde man känna ryggraden. Nu är den ett minne blott. Finns inte en tillstymmelse till ryggrad där. Men, aja jag kanske ger henne lite för mycket käk.

Nu är jag hög på kaffe så det blir och städa.



Friiii...

... från nöff nöff sjukan nu och det var ingen nådig sjukdom. Känns som jag vart borta i hundra år då jag sov nästan i stort sett konstant och med 40 graders feber i ett antal dagar. Men nu är jag back on track igen.

Igår blev det Idol framför tv:n tills jag somnade i fotöljen med katten.



Sjuk (nöff nöff?)

Igår känndes det som att jag hade nånting i kroppen som skulle bryta ut när som helst då jag vart trött och hängig så jag somnade tidigt. Och alldeles riktigt idag har jag ont i varenda fucking muskel, det gör ont när jag tar djupa andetag plus att jag har feber. Kanske lite nöff nöff sjuka som gör entré då symptomen stämmer in på det. Har läst att dom gillar gro djupt inne i lungorna och det är därför det blir farligare. Lite tjurigt att jag råkar vara i en riskgrupp också. Fast jag valde det själv att inte vaccinera mig och ta sjukdomen istället. Fast sen VET jag ju inte om det är det.

Lite skämtsamt sätter jag in den här bilden;

Kaffe och Kattis.

Sitter nu här och dricker mitt fina kaffe som jag är beroende av. Det är alltid lika fint och börja dagen med det. Jag har knappt sovit en blund inatt men det sov jag ikapp nu på förmiddagen istället då sonen inte är här. Så från 12 tiden och framåt har Kattis och jag legat och slöat i soffan. Som annars gillar och bita i mina fötter när jag går nånstans :-) och hon springer precis framför benen hela tiden. Men det är skoj det.


Världens keligaste katt.


Igår.

Jag fann en present igår som jag lyckades smocka till dörren med eftersom den stod där utanför. Avfallspåsar med en tillhörande röd avfallsrensare. Tänk det trodde man inte när man vaknade denna fredag. Kommunen måste gilla mig.

 


Boh!

Mitt i natten. Nu har jag varit så duktig att jag plockat iordning här lite eftersom jag ändå är så pigg. Så nu är det fint här och det blir roligare och möta hemmet imorgon. Men självklart eftersom man försöker vara tyst med tanke på hur sent det är så lyckas man ju och slå i saker i en och annan vägg. Men nu ska jag väl snart försöka bege mig till sängen och försöka sova några timmar.

God natt!

Natten över Jönköping.


Snöö!

Jaha, så idag har det snöat. Inte så mycket så att det syns så mycket på marken, men ändå. Det börjar gå mot vinter nu för det blir bara kallare. Sen är det inte så långt kvar till jul heller. Inte om tiden ska gå i den här takten. Visserligen går den i samma takt som alltid men bara det att kan upplevas olika. Men jag tycker det går fort iallafall.
Ikväll så har jag ätit varma mackor och alldeles nyss läste jag sagor för lille sonen. Så nu sover han och då tänkte jag sitta lite här framför datorn ett tag innan jag går och lägger mig.


Snart dags för alla bilägare och dra fram det tunga artilleriet, nämligen isskrapan *moahahha*


Billys är räddningen!

Jag blir oftast hungrig på kvällarna och det är den tidpunkten jag äter som allra mest på. Så som nu blev jag hungrig och trodde inte jag hade något direkt snabbt och göra. För jag vill inte ställa mig och börja laga något käk. Åh, vad glad jag blev när jag kom på att jag hade Billys i frysen. Den liiiila, som är min favorit.


Min gamla dagbok!

Hittade min gamla dagbok som jag skrev under min barndom, hösten 1996- hösten 2004. Alltid roligt att kunna bläddra igenom den och titta vad som hände då. Märker en skillnad på handstilen ju längre in i boken man kommer. Först är det hur stora bokstäver som helst och lite felstavat här och där. Sen blir det mindre och mer korrekt språk. Jag hade varit så ordentlig så jag hade märkt upp alla sidorna. Så skrev jag något som kunde höra ihop med nånting annat jag skrivit tidigare så skrev jag inom parantes "kolla sida **" 

På tal om min barndom så hittade jag en låt som jag då hade på band och lyssnade på när jag var liten. Antagligen var den inspelad från radion.


Glass!

By the way så har jag tänkt på en sak. Den där glassbilden jag har därnere *pekar* Jag funderar varje gång jag kollar på den varför den måste vara överfull. Ser det godare ut? Inte för mig för jag tänker på när man vill sätta på locket igen. Sipprar det inte ut glass mellan locket och kanten. Jag köper sällan glass så jag vet inte.

Ja, ja. Det är sånt jag funderar på.

Äckel-päckel glass.




Family guy!

I love Family guy! När det gäller tv så tittar jag nästan bara på komediserier. Family guy är den roligaste serien som man faktiskt kan sitta och riktigt skratta åt medans andra serier är lite småroliga, men inte så ofta man skrattar.

Detta klipp asgarvar jag åt varje gång jag kollar på det;


Tänk om man kunde sova...

...vad fint det hade varit. Jag är en konstig människa. Inte för att det är någon nyhet :D Men nu syftade jag på sömnen. Inatt sov jag ca 4-5 timmar. Hoppar upp ur sängen och är pigg. Och så sitter man här när det börjar närma sig midnatt och är inte trött. Jag tycker jag borde vara det. Men sån är jag jämt. Kan vara uppe till sena natten även om jag knappt sovit. Konstigt.


Jäääj!

Nu har jag lyckats skapa en liten simpel header. Men den är bättre än inget. Orkar inte göra någon avancerad sak just nu.

*nöjd*

Halsbränna!

Jag har tagit några tuggor av käket men jag känner verkligen inte för och äta eftersom jag fått halsbränna och halsen känns rätt så igentäppt. Jag hatar och äta när det känns så. Blir så äckligt och svälja och....uäck! Det enda som känns hyfsat bra är och dricka kallt. Så det gör jag.

Och dumma Youtube slutade ju fungera när jag lyssnade där för en stund sen. Så ska återvända dit och kolla om det funkar.


Segis.

Usch vad jag varit seg både idag och igår. Igår gick jag hela dagen och var lite trött och småfebrig. Slutade med att jag somnade vid 20 tiden redan och vaknade runt 09. Så jag är ordentligt utsövd iallafall. Men jag är fortfarande seg men det brukar höra söndagen till. Håller just nu på att göra kyckling i ugnen. Är hungrig som bara den och jag var tvungen och tillaga den då bäst före datumet passerar snart. Så egentligen orkade jag inte men MÅSTE.

Bläääää....


RSS 2.0