If it wasn't for bad luck. I would have no luck at all.

God kväll!

Det blev igår att jag somnade redan vid 21 tiden. Jag skulle kolla på parlamentet tänkte jag. Men det höll jag ju mig vaken under. Nääää jag vaknade till när det var slut och sen gick jag och la mig för natten. Det tär på krafterna att ha börjat jobba igen :-o

Idag blev det ciabatta bröd till frukost och kaffe. Gick upp vid 8 och fixade det. Sen så bakade jag lite och det tycker Oliver är dunderkul. Han fick äta det som en efterätt efter käket. Själv så gillar jag inte och äta sånt. Smakade lite på en och det gick väl an men inte mer än så. Så nu har jag en stor skål med grädde som jag inte vet vad jag skulle göra av. Vispade upp allt eftersom det var sista dagen idag på den, det var därav genidraget att baka kom. Jag fick ju någorlunda ont i armen av allt vispande. För jag är inte sån att jag använder el visp. Nä, här vispas för hand ;-P Det är coolast *döh* :-D

Har lite ölisar kvar sen igår eftersom det blev att jag bara drack en. Så det blir det ikväll.

Nu ska jag göra käk.


Ain't got a care in the world but got plenty of beers.

Jääääs, äntligen är det Fredag och helg så man får sova ut lite. Är så trött så jag tror jag avlider. Ikväll blir det iallafall några ölisar och käk alldeles strax.

Var idag i affären med en kompis som också skulle handla. Dock så slockna ljuset därinne en stund så det vart väldigt mörkt. Jag köpte även ölisar och har insett att min visa legitimations tid är över. Gick nämligen till ett annat ställe denna gång där jag inte brukar köpa men inte behövde jag styrka min ålder heller att jag är över 20. Det tvekade dom inte om. Där jag brukar handla ölisar i vanliga fall känner dom ju igen mig så där brukar dom skippa det. Brukar ju skoja lite om det att "ska vi ta leg den här gången, haha".  Fast vem vet. Ryktet kanske sprider sig i systembolagsvärlden så dom visste det också :-P

*Blöh*

Nu ska vi käka. Oliver har tjatat hela tiden. "Är det färdigt snart".




Born under a bad sign.

Fyyyy, vad jag har varit segis dom senaste dagarna. Det märks säkert eftersom det inte blivit att jag skrivit här. Har jämt somnat ifrån det. Med datorn på och allt. Så blir det när man börjat jobbat igen. Har knappt orkat upp på morgonen och värst var det i Måndags. Då snooozade jag så länge. Tänkte hela tiden "bara 5 minuter till" och fem minuter blev visst till 20 minuter. Sådär POFF bara. Så det var med nöd och näppe som jag hann. 6.58 stormade jag in på jobbet sen.

Och nu upptäckte jag precis att jag hade satt på FEL platta på spisen. Då blir det ju mycket käk gjort *doh* ;-)

Iallafall, när vi kom hem idag så satte vi oss och käkade "mellanmål" om man kan kalla det så sent. Orkade inte just då ställa mig och göra det. Men nu så. Så fort den rätta plattan är igång ;-)





The night is calling. And it whispers to me softly "come and play"

Nu är det dags och krypa till sängen snart. Kvällen har det blivit mycket tv tittande av. Har tittat på "Solsidan", "Time out", "2½ men" och "Nyheterna"  Ville titta på nyheterna just för och veta hur kallt det kommer vara på morgonen och det skulle ju bara vara en sisådär 20- klockan 7 på morgonen. Öhö. Jag går ju ut vid 6. Det gör ju inte mig mer sugen på och jobba precis. Men det får gå :-)

Katten har valt och lägga sig i lådan. Oliver har av någon anledning lagt en filt där.

Till sängen ------------------------->

God natt!


This used to be a funhouse. But now it's full of evil clowns.

Johopp. Nu har vi nyligen ätit och käkat glass till efterätt. Snart börjar bolibompa så Oliver sitter redo här i soffan och väntar. Han har by the way börjat och bli hyfsat jobbig när gäller käk. För han vill bara äta fiskpinnar eller köttbullar och det tycker jag blir lite väl tråkigt och bara äta det. Så är det inte det så är han jättekinkig. Men i sådan period kommer nog alla barn i. Han har inte brukat vara sån innan. Glass var inte svårt iallafall :-)

Nu blir det lugnt resten av kvällen med röd Fanta :-) Imorgon blir det jobb och slit :-P Så det blir och börja gå upp tidigt igen. Gah!



Solnedgång vid köksfönstret.

Hello sunshine!

Nu har jag suttit och druckit kaffe här. Det blev iallafall som så att en kompis dök upp igår med en påse ostbågar och några ölisar. Sen satt vi och tjöta hur länge som helst. Eller till 1 på natten iallafall. Vi hade på en film med det blev inte att vi kollade på den så mycket. Vi hade livliga diskussioner som fyllde tiden istället.

Nu är HV på toppen igen *pustar ut* Det var ju nästan så att man kolla om grisarna börjat flyga när Skellefteå var först. Då är världen helt upp och ner ;-)

Idag har vi även lekt i solen. Kameran och jag :-P Så det blir en bildbomb här nu.

Det är by the way grymt coolt när mina ögon speglas i persiennen. Bara så ni vet :-)



Hur galen ser inte katten ut på en skala.


Måste ju ha en bild med mitt kära kaffe ju :-)

From dusk ´till dawn.

Nu är vi hemma igen och håller på att göra käk. Det var mycket kallare idag än vad det var igår. Kylan riktigt grep tag i kinderna. Ahhhh!! :-) Men vi gick ändå. Mina ögon är av någon anledning väldigt känslig för kyla för dom rinner hela tiden när man är ute. Så man ser inte mycket.

Men nu har det blivit redigt mörkt ute.

Nu ikväll ska jag gosa med mina chips och pussa min öl. Jo det vart lite som hoppade i korgen *vissel* Sen ska jag ju självklart spendera tiden med Oliver men det tar jag som en självklarhet att alla vet :-) Men bäst och säga det ändå.


Sunshining saturday.

Nu är det Lördag igen. Vaknade av att telefonen ringde även denna gång :-) Sen så skulle Oliver bada skumbad så då passade jag på att göra det också efter mitt morgonkaffe. Snart ska vi gå ut och fixa chips. Det är ju ett måste på lördagar. Även om jag brukar äta det nästan jämt och ständigt. Men nu var det faktiskt längesen med tanke på alla sjukdomar. Är fortfarande ändå förkyld och täppt i näsan. Jupp, alltid är det något :-) Jag tycker tiden har gått snabbt idag. Eller så är det för att jag sov längre så att jag upplever att kvällen kommer fortare. It's make sense.





Katten ligger alltid i närheten när man sitter här

I've lost my lights. Toss and turn, can't sleep at night.

Den här bilden får summera denna kväll. Man ser ju hur partyt är på topp :-P Nämen det är såhär jag legat denna kväll. Framför datorn med en hög kuddar, gosat med håret och druckit min öl. Det är så ett riktigt party ska gå till.

Nu blir det sängen snart. Ska först titta på reprisen av "Veckans brott" SEN sova.


Loooove is in the air.

Nu är vi hemma igen eller har varit det ett tag. Har hunnit äta och det. Katten hade lagt sig tillrätta i min nybäddade säng märkte jag. Då passar man på.

I affären märkte jag att blixtlåset hade åkt ner precis som på bilden där och då lyckades jag med det möjliga att fastna med vanten i blixtlåset. Jag känner mig som en vandrande komedifigur. Men kul var det :-) Jag brukar ju ha mina tillfällen just vid affärssammanhang. Jag har hittills vart med om att kassarna gått sönder ett antal gånger. Korgen gick sönder en gång så massor av ölisar gick sönder där. Så fick gå och hämta nya.

Ikväll blir det att tillbringa tiden med Oliver och även min love of my life. Det är vi mot världen ölen och jag <3

Ser väl hur kära vi är.






Åt även glass som förrätt. Vart lite "fel" där :-P

Let me plug you into my world

Nu har jag gjort iordning mig. Tog ett tag :-P Nämen man måste ju duscha av sig när man varit igång och sen ska man vänta på att håret ska torka när man ska ut i kylan. Nu är det dags och bege sig ut till affären och denna minus 6 gradiga stad :-)



Shouting gun, on they run through the endless gray.

Denna förmiddag har gått till storstädningens tecken. Jag har dammat, dammsugit, skurat överallt. Och sen vikt in alla kläder från igår. Orkade inte göra det då. Och så har jag även bäddat rent. Det är en av mina fredagsrutiner att göra. Den andra är att gå till affären så det ska vi göra snart. Ska bara göra iordning mig först.

Mitt sovrum. Det är här "the magic happens". Haha, eller nåt.



Working hard.

*Phu* Nu har jag precis blivit klar med tvätten. Var lite seg med tvätten denna kväll vilket jag inte brukar vara för jag har nämligen aldrig fått erfara hur det blir när tiden är ute. Man har nämligen (och tydligen) på sig och bli klar med allt tills 22:15 och POFF så gick strömmen av när jag stod där och vek så det vart mörkt. Men det gick rätt så bra. Kom knappt ut dock sen. Jag försökte låsa upp dörren med det vanliga låset och det gick inte. Då fann jag ytterligare ett lås längre upp på dörren och den fick man ta. Då kan man inte komma in med nyckeln från andra hållet.

Och hockeyn gick åt h*vte denna gång också. Så nu är HV bara tvåa på listan. Bläääää.

Aja, snart blir det sängen.

God natt!


All nightmare long.

Åhå, jag mår fortfarande väldigt illa *bläää* Sprang ut förut klädd i endast dom kläderna jag har på bild till tvättstugan för och kolla om mina aningar om en tid ikväll var riktig. Jag hade bokat en tid tills ikväll. Hade för mig det. Så det är ju bäst och tvätta för annars har vi inga kläder mer snart.

Drömde by the way en "mardröm" inatt om man kan kalla det så. Den var inte snäll men inte otäck heller. Jag redde mig rätt så bra. Drömde att ALLA mobbade mig och ingen tyckte om mig. Jag brydde mig dock inte så mycket om det mer att jag undra what the fuck jag hade gjort. Lite som i verkligheten. Jag har aldrig blivit mobbad just pga att jag helt inte brydde mig om det om någon försökte reta mig. Skrattade till mer åt dom och gick vidare. Drömmen slutade inte bra heller. Ingen ville vara med mig då heller haha. Shyyyyyysst.

Drömde också att katten hoppade ut genom fönstret och dog. FLERA gånger. Hur nu det gick till. Kanske fanns det ett läkarteam därnere. Haha, nä men drömmar är ju sällan logiska.

Nehe, nu ska jag försöka städa lite.



The day that never comes.

How can I be lost,
If I've got nowhere to go?
Search for seas of gold
How come it's got so cold?

How can I be lost?
In remembrance I relive
So how can I blame you
When it's me I can't forgive?

Idag skulle det egentligen ha varit min brors födelsedag. Han skulle ha fyllt 30. Men så blev det inte.

R.I.P
81.02.17-2010.11.24

Saknar dig <3






Just wish the trip was through.

Fy faaan vad jag har spytt inatt. Känndes som ett evigt helvtete som aldrig skulle ta slut. Men nu är det något bättre. Mår illa men spyr inte längre.

Och inte blev det bättre i hockeyn igår. Låg i soffan och följde det via internet och spydde emellanåt.

Sa till Oliver att "vi kan ta en promenad till affären senare" Vilket han ville helt klart. Det vart vädligt tyst från honom tyckte jag så jag frågade vad han gjorde. Då vrålade han "VÄNTAR PÅ ATT DU SKA HJÄLPA MIG KNÄPPA JACKAN" Haha, då stod fullt påklädd med ytterkläderna på och väntade vid dörren otåligt. Han missade tydligen ordet SENARE. Så jag fick klä på mig jag också och så gick vi ut.

Tog med mig kameran och tog lite bilder under vår promenad.




Och denna ska jag kalla "Lika blek som snön" Haha, jag skulle kunna kamoflera mig i snön och inte synas *buuuh*

I'm sick and tired.

Gissa vem som har legat och kräkts nu ikväll. Jo, jaaaag. Började känna av det redan imorse lite smått. Hade ont i magen. Men så vid 18 tiden började jag känna mig grymt illamående. Så nu är det jag som har magsjuka.

Och inte går det bra i hockeyn heller *surar* Måtte det vända snart mitt i allt elände :-P


Jönköping idag via webcamen som sitter i staden.


When it's good, then it's good,´till it goes bad.

Tjolahopp!
Är hemma och är förkyld till tusen miljarder.  Har haft problem och andas med näsan när jag försökte sova. Så det blev att jag satte mig upp och åt ostbågar. Sen lyckades jag somna....tydligen. För morgon vart det. Sonen vart ju även magsjuk i helgen. Så nu går vi här och slappar. Jag i mina slapparkläder som man ser på bilden. Toppen har en förmåga att åka ner. Men det struntar jag i :-P Katten ville även vara med på ett hörn i bilden.

Nu ska vi slöa vidare. Har vi tur kanske vi orkar ner till affären. Men annars så finns det lite och käka. Så det är inget akut.


God Lördag!

Jahopp, då har det blivit ännu en Lördag. Solen lyser ute och det är 6 minusgrader. Det var vädret det :-) Började morgonen med att jag vaknade av att telefonen ringde. Dock så tror jag jämt när jag vaknar av det att det är alarmet dom första sekunderna tills jag ser ett telefonnummer på displayen. Här har vi nyss käkat eller för 2 timmar sen. Så det är inte så mycket nyss över det. Bara jag som tycker att det känns som det. Sitter just nu i soffan med laptopen, i mjukisbyxor. Blir väl och använda den mer ett tag nu eftersom skärmen börja gå sönder på den stationära. Börjar med att när man startar den så är det helt svart på halva skärmen. Det går dock bort efter någon timme *doh* Sen är det svart mest hela tiden på den högra nederdelen och på den vänstra. Så, ja den behövs bytas ut. Senare idag så ska vi ut och fixa Lördagsgodis.

Tre bilder. Den första är från förra helgen efter jag hade duschat så håret är fortfarande lite blött där och dom andra från idag.


Tillbaka till verkligheten.

Några timmar efter jag skrev mitt förra inlägg så steg febern till 39.9. Det känndes som att det brann i hela kroppen samtidigt som man frös. Har haft hög feber ända tills igår då jag hade 39.5. Idag är det första dagen jag är helt feberfri. Har levt på enbart halstabletter och Coca cola. Så jag kan ju säga att jag var måttligt yr när jag väl började röra på mig lite mer. Mådde illa som bara den och var tvungen och inleda dagen med att spy *bläää* Men det kom inte så mycket ut där eftersom det ekade rätt så tomti magsäcken. Men det vart iallafall bättre.

Ikväll så ska det bli pizza iallafall så jag får äta ikapp allt riktigt ordentligt :-D

Tog några bilder idag. Den första på mitt nya plagg som jag köpte när jag var ute med kompisen i Tisdags och den ena på Oliver i trappen :-)



Feber hela veckan.

Ja man kan ju undra om det blir så :-P Hade planerat egentligen och jobba idag. Igår var jag nämligen hyfsat pigg. Hade bara 37.8 i temp och hängde med en kompis ut och åt på Burger King. På kvällen sen vilade jag mig hela tiden i soffan under en filt. Knaprade halstabletter och drack massor av vatten. MEEEEN, sen när jag vaknade imorse gick jag upp och kännde hur mycket jag frös igen. Kännde mig som om jag var bakfull. Illamående och huvuvärk. Gick och tog tempen igen och ja då var den uppe på 38.8.

Så nu sitter jag här lite med en katt som värmer mig i knät.

Lyckades även somna med en halstablett i munnen inatt märkte jag. Jag tog nämligen en halstablett i munnen och hoppade i sängen och då somna jag tydligen så fort så jag hann inte äta upp den. Men vaknade till inatt och då kännde jag hur den låg längst upp i överkäken där. Under läppen fast längre in då. Ungefär där den sista tanden sitter. Och där låg den och smälte. Men tuggade sönder den när jag märkte det och sen somnade jag om.

Nu blir det soffan och Coca cola. Eftersom jag inte gillar kaffe när jag är sjuk. Så då blir det koffein på det sättet istället.



RSS 2.0