Tråk och Morrowind.

Nu har jag inte skrivit på några dagar men det har inte hänt så mycket så jag har inte haft något direkt och skriva om. Idag har det bara blivit och handlat. Köpte massor av kotletter och frös in. Sen blev det några timmar i lekparken som vanligt. Nu ikväll har jag suttit och spelat Morrowind. Så det blir väl och fortsätta med det.





Hungrig mitt i natten.

Jag blir ofta väldigt hungrig mitt i natten och är jag hungrig så kan jag verkligen inte sova. Så nu har jag suttit ätit 4 mackor och druckit en 50cl flaska Ramlösa. Så nu kan jag sova bra och drömma vilket jag gör väldigt mycket av det också. Härom natten så drömde jag så hemskt av att jag skulle välja mellan Coca cola, Fanta eller Sprite och jag vaknade innan jag hade bestämt mig. Så nu vet jag inte vad jag valde och vilket som är bäst :-) Hähä!

God natt!


Åska och dunder.

Jäää, idag är den första dagen jag inte svettas! För det har jag regnat och varit mulet den största delen av dagen. Dessutom är det bara runt 23 grader. Åska hade vi nyss också en liten stund. 

Annars har det varit en väldigt lugn dag.  



Jag står aldrig still.

Nu är det dags snart igen. Ut och resa. Fast denna gång med flygplan.


Burning in hell.

Var ute en stund nyss med Oliver men det gick knappt och vara ute. Det är ju 26 grader i skuggan och helvetesvarmt i solen. En kvart ute solen gjorde en väldigt törstig och vi var ute i över en timme iallafall. Dessutom hade jag nog inte druckit lika mycket i förhållande till vad jag svettats ut. Och i den lekparken finns det knappt någon skugga. Bara vid en träd som ligger några meter ifrån som jag besökte en miljon gånger.

Nu håller jag på och göra käk. 

Men iallafall det var lite av min dag det :-)  



Kaffestund.

Lika varmt idag med. Sitter just nu och dricker kaffe i min Simpsonsmugg och svettas. Reser man sig upp från fotöljen så fastnar man ju nästan. Så klibbigt är det. Blääää! Ska snart in i duschen.



Tråkroligt i natten.

Nehej, nu är det dags för sängen här nu snart. Har hållt på och städat under kvällen och nu den senaste timmen har jag bara haft tråkigt så det blev att jag slötittade runt på internet medans jag väntade på att bli trött.

God natt!


Åskoväder.

Nu har det nyss äntligen regnat lite och till på köpet så blev det även ett väldans åskoväder där det kom blixtar på blixtar hela tiden plus att det blåste massor. Men det är skönt med lite omväxling för en gångs skull. Oliver vart lite nervös när det lät så mycket. För säkerhets skull så stängde vi av alla apparater och släckte hela lägenheten när åskan var så nära. Men nu är det över och solen har åter igen kommit.


Felsökningsschema för barbesökare.

SYMPTOM

ORSAK

ÅTGÄRD

Drinken varken smakar
eller värmer.
Skjortan känns blöt.
Du har inte munnen öppen
när du dricker, eller du
sätter glaset till fel
del av ansiktet.
Köp en ny drink och träna
framför spegeln, tills du
behärskar tekniken.
Drinken varken smakar
eller värmer.
Drinken ovanligt klar.
Glaset tomt ! Försök hitta någon som
bjuder på en ny drink.
Fötterna känns kalla
och fuktiga.
Du håller glaset i
fel vinkel.
Vänd på glaset så att öpp-
ningen riktas mot taket.
Fötterna känns varma
och fuktiga.
Du har delvis mist
kontrollen över kroppen.
Leta upp en hund som du
kan skylla på. Kräv en
drink av husse som tröst
och ersättning.
Baren är suddig. av glaset. Försök hitta någon som
bjuder på en ny drink.
Baren gungar. Du sitter i korsdrag. Sätt dig i ett hörn,
eller träd stolsryggen
innanför skjortan.
Baren flyttar sig. >Du håller på att bli
utburen.
Försök att få reda på om
du bärs till en annan bar,
skrik annars att du blir
kidnappad.
Det har plötsligt
blivit mycket folk.
Du ser dubbelt. Blunda med ena ögat.
Väggen mittemot är
avdelad med tak-
bjälkar och lampor
sticker ut.
Du har fallit baklänges. Om glaset inte är tomt så
ligg kvar, be annars om
hjälp att komma upp till
baren.
Det har blivit skumt,
du har fimpar och grus
i munnen.
Du har fallit framåt. Samma som fall bakåt.
Sängen är hård, kall
och blöt när du vaknar.
Du känner ej igen ditt
sovrum.
Du har sovit i
rännstenen.
Försök se på klockan om
baren är öppen, om inte
så somna om.
Allt börjar mörkna. Baren håller på att stänga. Bli HYSTERISK.

Livsnjutare.

Idag är det 28 grader ute så det är lite svalare men fortfarande väldigt hett. Har varit ute mycket idag. Bland annat har vi varit till affären. Livsnjutare som man är så köpte vi nygrillad kyckling, chips och så lite cider till mig. Det behövs i denna värmen. Det är livet det :-)
Tog lite kort vid sjön som man går förbi när man ska till affären.



Mamman står och tittar strängt på mig där bak när jag sitter nära hennes ungar :-)


33 grader.

Gah, idag har det varit 33 grader ute och det är VARMT! Jag har gått i underkläder hela dagen och kroppen har hela tiden varit fuktig av svett. Det blåste även mycket men även luften var ju varm så stod man ute i blåsten så känndes det och stå framför en värmefläkt. Så inatt blir det att ha fläkten på i sovrummet så man kyls ner lite.


Pizzan från igår.

Nu är det helg - sug och svälj...

...på en piggeliiiin. Det är det jag har frysen full med vid varma dagar. Då är det fint med isglass och när man är sjuk med ont i halsen. Det är endast vid dom två stunderna jag äter det. Det är ändå 29 grader här nu. Men som tur är har jag en sval lägenhet och ett ännu svalare sovrum *tycker om* Så det är fint och kunna sova igen.

Ikväll ska det bli pizza här tänkte jag.


Oliver och jag jämför våra piggeliner. Han vill alltid veta att han har mest kvar och det hade han denna gången också :-)


Jag i fullt dagsljus *moahahaha* på balkongen.

HEMMA!

Ja, egentligen kom jag ju hem i Måndags. Så jag skulle ju skrivit det då istället. Men jag har haft rätt så fullt upp sen jag kom hem. Idag är den första lugna dagen. Dels så har jag umgåtts med kompisar precis varje dag sen jag kom hem. Har även inhandlat en del nya saker. Bland annat det jag visar på bild dvs en jeansklänning och en spegel till hallen. Men också massor av nya underkläder. Behövde större BH eftersom jag gått upp en storlek i boobsen och då passade jag på och köpa nya trosor också. Så nu är jag sexy as hell! Var jag iof innan också men ändå :-) Sen har jag köpt en ny dammsugare eftersom den andra sög så förbannat dåligt. Men nu har jag en bättre.

Det var lite av vad jag har pysslat med. Nu ska jag bara ta det lugnt :-) 
 



1 Juli.

Nu är det redan Juli. Tycker att månaderna går väldans fort. Hinner knappt börja innan den slutar känns det som :)

Annars har det inte hänt så mycket idag. Kompisen har hållt på och skicka en massa MMS till sin kille hela dagen. Jag hade nog kännt mig väldigt tjatig om jag hade hållt på så men alla är ju olika. Vi har också gått i skogen med vovven och sen även spelat lite.

Till helgen åker jag hemåt.

Brorsan har även blivit misshandlad igen för andra gången fick jag nyss reda på så han ligger på sjukhus. Dessutom, för någon vecka sen, kom hans katt hem utan svans. Antar att någon helt enkelt varit dum mot den.
:( :(


RSS 2.0