Nyår.

Jäääj, nu är vi några minuter till in i nyårsafton. Hähä :-D

Så här kommer jag iallafall se ut iallafall ikväll. Inget speciellt. Men ändå :-)




Såhär var det innan när det gäller kläder. Har dock samma byxor på mig nu.

Årets sista dag.

Idag är det årets sista dag och jag sitter redo. Är redan klar och allting. Bara det att det är några timmar kvar innan nyårsfirandet börjar :-D Lekte med kameran inne i sovrummet när jag hade som tråkigast och nu visste jag inte vad jag skulle göra så då blev det att skriva lite här. Får se sen hur kvällen blir :-) Och nej det blir ingen direkt röjarfest. När vi har fester så menas det oftast att vi sitter och käkar och dricker något till det. Spelar spel och kollar film. Vi alla har väl vuxit ifrån dom här dunka dunka festerna där alla springer omkring och musiken är till topp så man knappt hör vad folk säger. Jag har visserligen aldrig gillat sånna utan har alltid gillat fester som vi har det nu :-) Även när jag var tonåring. Men så är det :-)

Gott nytt år iallafall...eller äckligt. Det beror på hur man vill ha det :-D



You give me fever.

Kom hem i Söndags. Dock så har det blivit mycket kompisar i fokus sen jag kom hem. Som det brukar vara alltså :-) Så fort jag varit borta och väl kommer hem igen så vill alla umgås med määääj. Och det är ju skoj. Fick med mig en hel del grejer hem. Inte bara julklappar utan även mycket grejer som min bror hade som jag fick.

Idag så gjorde jag egen kebabrulle och åt två styckna :-P Igår var jag med en kompis och då åt jag kycklingrulle istället. Vilken variation :-D

Dock så har jag haft febertoppar ibland. När jag kom hem fick jag feber på kvällen några timmar och nu även denna kväll fick jag feber några timmar men nu är den borta :-/

Aja, nu ska jag iväg till en kompis igen.


God kväll!

Imorgon blir det julklappshandling. Jag lyckas aldrig göra det i god tid utan det blir alltid bara några dagar före jul. Men så är det. Annars har det varit lugnt i helgen. Har blivit mycket julmust, godis och chips. Så nyttiga har vi varit :-P Men det är egentligen inte så stor skillnad mot hemma. Då äter jag chips nästan varenda dag.

Idag så var vi lata ytterligare en kväll och gjorde pizza i ugnen.



Up and away!

Eftersom det är dags för begravning imorgon så åkte jag iväg idag och stannar till mellandagarna ungefär. Kommer hem iallafall innan nyår men efter julen. Väl här så började jag spela lite Wii som min kompis har skaffat. Spelade lite Mario Kart men blev till slut väldigt irriterad när den i stort sett bara åkte runt och vägrade åka rakt och det. Visade sig sen att jag visst höll ratten upp och ner :-D Haha. När jag väl höll den rätt så blev det genast mycket lättare.

Fick sen på kvällen ett impulsivt ryck och ville ut lite. Tvingade ut även dom andra ;-) Dvs kompisen, Oliver och hundarna. Tog även med hennes systemkamera och fotade allt. Kompisen bor i rätt så litet samhälle så undra om folk kollade. Speciellt när jag gick fram till affärens dörr och fotade :-D Gick iallafall in i affären och köpte chips och godis. Sen gick vi hem igen.


Över till kompis.

Nu ska jag gå till en kompis. Väl där blir det väl lite öl och film. 

Medans jag väntade på att kompisen skulle ringa spelade jag lite NHL 09. Detta var nog den enklaste matchen jag kört i det här spelet.  Var ju som att köra emot en dagisklass. Det är ju fantatiskt hur realistiskt dom gör spelen nuförtiden ;-) *mohahaha*

Nä, nu ska jag dra!


Veckan i bilder.

Nu har jag gått och tänkt att jag ska skriva här hur många dagar som helst. Men jag har varit så trött när kvällen väl har kommit. Så jag har inte orkat. Dessutom har jag varit sjuk och är fortfarande i några dagar. I Torsdags och igår hade jag feber. Nu har det gått över men jag är täppt i näsan till tusen och ont i halsen. Dock så jobbade jag ändå.

Men jag tänkte att jag kunde ta en del av veckan i bilder. Bilderna är tagna med mobilen så kvalitén är inte den bästa.

Var på East End förra helgen.  


Kollade på Beck med katten i mörkret.


Det låg en gurka brevid fläkten i Hva.


Jag har fått mördarblickar från katten när jag äter halstablett. Hon kommer ju alltid och slår mig med tassen i ansiktet för hon tycker det luktar så jävla starkt.

RSS 2.0