Tjolahopp!

Nu har vi precis kommit hem från affären här. Det blev lite godis, jordnötsringar och även annat som ska pryda mina vackra hyllor i kylen och frysen. Var bara tvungen och ta en paus här innan jag plcokar in allt.
Annars blir det lugnt här framför tv:n.

Så intressant var det här idag. Haha :-)

Sen ska jag väl sätta mig och spela något. Exakt vad vet jag inte än men det lär visa sig :-)




Skaldjurskväll!

Detta är vad jag ska pyssla med ikväll. Blev i veckan så sugen på kräftor och skaldjur. Så jag köpte det och nu idag så har kräftorna tinats upp. Dom blir ju godast om dom tinar upp saaaakta. Så jag har 1kg kräftor och 1kg färska räkor och äta upp ikväll :-P

I Söndags så högg Oliver och jag in på en dubbelinbakad pizza och jag börjar misstänka att jag blivit lite av en stammis där. Dom sa nämligen att dom tyckte det var längesen jag åt pizza, haha :-P Visste inte att dom lagt märke till en så. Men så blir det kanske när man äter pizza ofta från ett och samma ställe.

Men nu ska jag duscha.



It's a headache.

Nu blev det kväller och jag har så ont i huvudet så jag tror jag avlider. Och NÄÄÄÄ, jag är inte bakis eller något sånt. Så ingen får för sig det :-P Utan huvudvärken kom för någon timme sen. Så ikväll blir det lugnt här i soffan framför tv:n.



God afton!


Ska snart iväg till en kompis men tänkte jag kunde skriva här lite först.

Det blev iallafall att jag tog mig till systemet igår. Jag skulle ändå handla så det var inte enbart för vinet jag skulle gå. Men det är en längre väg då så det måste planeras noggrannt. Så jag inte går några steg i onödan ;-) På vägen gick jag förbi några alkoholister eller rättare sagt försökte gå förbi. Dom är ju så översociala så jag stannade och pratade lite. Tog dock en halvtimme om inte mer innan jag kom därifrån. De är inte bara det att dom pratar mycket. Det blir ju mycket upprepningar och säger samma saker säkert 10 gånger. Det är tur jag har tålamod :-D Haha. Men dom var roliga iallafall.

Sen blev det inte så mycket mer händelserikt den dagen.


Tog bilder igår men har inte lagt in dom i datorn än. Så jag lägger upp världens finaste låt istället. Och du skulle bara VÅGA trycka på pausknappen ;-)

I'm back!

Goddag!

Nu har både jag och bloggen haft semester. Dock så har bloggen haft det längre än mig, haha. Men så går det när man är så lat så man inte orkar skriva. Jag tycker väl det är bättre och skriva mer sällan och att man faktikst har något att skriva än att uppdatera ofta och inte ha något att skriva. Det blir ju något intressantare då :-) Men sen är det som sagt min lathet som gör att det dröjer längre än vad det hade kunnat göra annars.

Har börjat jobba igen denna vecka så energinivån när jag kommit hem är nere på noll. Blir mest att ta det lugnt och spela spel på datorn. På tal om spel så är jag på någon knepig boss som har gett mig 70 hjärtattacker eller något ^^ Får hjärtklappning bara av att starta det nu. Vill ju inte dö men gör det ändå. Så dumt :-)

Får väl summera lite av sommaren tänkte jag också;

Var i början på Juli uppe i Norrland där det var varmt som bara den. Umgicks med J och gosa med honom och lite annat. Annars så hände det inte så mycket mer. Tog det väldans lugnt :-) Precis som man ska göra.

När jag kom hem igen så blev det och umgås med kompisar mycket. Brukar bli så när jag varit borta. Då dyker det upp folk varje dag.

Har varit uppe och lagt blommor på brorsans grav också.

Ja det var väl det :-) Funderar om jag ska gå ut och försöka ta mig till systembolaget och köpa en flarra vin senare. Det ekar tomt i mitt vinskåp och det är alltid skoj och ha någon flaska där som man kan ta fram på helger.

Nu har det för övrigt blivit Augusti. Slutet på sommaren och jag har tusen planerade saker att göra. Så blir det glest med inlägg här så kan det bero att jag har fullt upp med det. Kommer väl bli en del hela hösten skulle jag tro. Men väldigt mycket just denna månaden.

Så byyyyyeee så länge :-)

Bild från den 20 Juli när jag är ute med en kompis hund.

RSS 2.0