Skummis.

Nu har jag ätit pizza hela kvällen och även tittar på "Urban legends". Det där programmet som handlar om myter. Haha, iallafall så var det rätt så kul när jag skulle få pizzan. Provade nämligen en annan pizzeria som körde hem åt en. Variation som sagt ;-) Iallafall blev det ett litet småroligt möte med den där pizzabudet. För det första när jag öppnade dörren så stirrade han på mig i säkert en minut och såg mer eller mindre chockad ut. Och, ja jag hade kläder på mig och allt + att jag var bortstad och sminkad också. Så det var väl förhoppningsvis inget sånt. När han stirrad klart så lyckade han stapla ur sig ett "öhhh....ja...öhh" och räcker fram pizzan. Sen betalade jag. När han fått dom i handen så tittade han en stund på mig och log och fick fram ett "Tack...hej då". Var han så lycklig att det var över? :-D Lite småroligt var det som sagt.





Pizzastund.

Nu har jag bestämt mig. Efter allt städande så ska jag ikväll beställa pizza och njuta av dom sista timmarna av helgen och bara slöa. Det värsta är och bara bestämma sig för vilken pizza man ska ha. Jag är en person som verkligen gillar variation så det blir olika varje gång. Men ack vilka beslutsproblem jag har när det är till och välja. Därför blir det alltid att jag tittar på dom olika sorterna flera timmar innan det är dags för och beställa. Så jag hunnit bestämma. Men aja, det gör jag tids nog iallafall.

Sicken söndag det ska bli! :-D


Städa.

Eftersom det är som sagt veckans tråkigaste dag nu så kan man ju inte annat än och städa. Brukar göra det på Söndagar. Finns ju inget annat och göra och när det har varit helg har man alltid varit lite slö så det har blivit stökigt. Men nu ska det bli fint inför den nya veckan.
Först ska jag bara slöa lite till och dricka upp mitt fina kaffe *kaffemissbrukare*

Sen jävlar....



Ögonlocken är tunga...

...kan bara betyda en sak. Att det är dags och sova. Så nu ska jag bara släcka ner allt och sen bege mig till sängen. Kommer nog somna rätt så fort. För att sedan vakna och studsa upp och tänka på KAFFE. Men det är imorgon det. Och det är även Söndag imorgon = veckans tråkigaste dag. Så då får jag försöka göra den rolig.

Nej, nu ska jag sluta svamla.





Let´s go....

Festis.

Inte saften nu alltså.
Uja, har varit vaken ett par timmar nu och ska snart äta tänkte jag. Igår vart det ett par cider först i min ensamhet men sen blev det och tjöta lite med en kompis några timmar :-) Det är alltid kul.

Tycker tiden går hemskt fort. Jag tyckte det var nyss jag skrev nåt här men sen såg jag att det är hela 4 dagar (!) sen sist. Jag och min tidsuppfattning. Men så är det med allt även när det är lite större tidsmellanrum. Saker jag gjorde för ett år sen kan jag tro att det bara hände för några månader sen. Ja, om det är sånna smågrejer man bara kommer ihåg. Stora händelser har jag bättre tidsbegrepp om. Men, ja blir lite chockad nästan varje gång.

Kollade in på en comminitysida jag är inne på och hade hela 12 olästa meddelanden som jag nu har svarat på. Det är ju ingenting ovanligt men ibland kan det ändå bli så att man tänker "Oj". Men ja bättre med många meddelanden än inga alls.

Har druckit kaffe hela morgonen och ska nu dricka ur sista slurken. Sen blir det MAT!



Ny dammsugare (?) till hushållet.

Igår var jag och köpte en dammsugare som ser ut att vara hälften kaffebryggare. Det är smutset som åker in i den lilla "bryggaren" där och sen är det bara att tömma när den blir full, precis som med människor också som blir det. Så vi är inte så långt ifrån dammsugarsläktet ;-)

Annars har jag idag slitit med att putsa köksfönstret och byta gardiner där. DET är en historisk händelse när det gäller gardinerna. Har haft julgardiner i 2 år och nu har jag äntligen bytt *moahahah* Så det är något som bör skrivas in i historieböckerna. Samma som när jag en gång handlade mat och lyckades komma ut i affären och faktikst inte hade tusen kassar med mig ut utan handlade faktikst LITE för en gångs skull. Det är historiskt!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0