Våren kommer.

Tjoho.
Nu börjar det kännas att våren kommer. Idag har det varit 6 plusgrader. Annars har jag varit sjuk nyligen. Blev frisk lagom till den här veckan. Var sjuk hela förra veckan dock.

För övrigt så har jag O och jag varit på bio och sett Mästerkatten. Kom nyss hem från den så jag ska försöka göra något och käka nu. Sen ska jag ta det lugnt. Känner att huvdvärk är på gång.



Blå och öm.

Imorse när jag skulle gå igenom hallen så lyckades jag slå i lilltån på dammsugaren. Gjorde väldigt ont på det läskiga sättet som det gör när man slår i tån så man knappt vet om man ska skratta eller gråta. Under hela dagen har jag varit så öm i tån och när jag kom hem så kollade jag på den. Då var den helt blå och svullen. Jag har nog aldrig lyckas slå i tån så mycket så den reagerat så.

Annars så var jag sjuk och febrig i helgen som nyligen gått över. Är bara något småförkyld och täppt i näsan.

Det ser ut som om någon spöat min lilltå :-)


Bläää i halsen.

Fyyyyy. Vaknade upp idag och hade ont i halsen. Så det verkar vara en förkylning som är på tapeten denna dag. Är fullt med slem och värk. Så ja... bläääääää.

Vi blev av med strömmen en stund idag och jag har ju sådan tur att jag står i duschen med shampoo i håret ;-) Haha. Det är många gånger jag får känna mig som en levande komedifigur. Blev måttligt förvånad när allt bara blev becksvart.

Nu ska jag fortsätta och frysa under filten.




RSS 2.0