Almost

Hej.

Nu är jag nästan frisk även om jag har kvar lite av sjukdomen. Har jobbat hela veckan ändå och dagen har varit rätt så händelserik. Det blev kortslutning i diskmaskinen på jobbet och ett antal proppar gick också. Bland annat på toan så det blev en väldigt mörk vistelse där. Var ute en sväng med O och en kompis innan jag begav mig hem. Är 14 grader ute nu så det var rätt så varmt i solen.

Nu blir det att göra mat :-p


I'm in HELL

Nu vill jag inte bli sjukare. Känns som jag befinner mig i en ond cirkel. För nu är det inte bara halsont, feber och snuva längre utan ett illamående från hell har anlänt, som började igår kväll och har typ spytt sen dess :-( Så fort jag dricker något, vilket jag måste göra, så stannar det inte där länge. BLÄÄÄÄ!!!!

Så nu ligger jag i soffan, dricker coca cola och har nyss kollat på Simpsons. Lyckades duscha av mig innan också och mer action än så blir det inte.


At home.

Ja, här blir det att vara hemma idag. Gick ändå lite till jobbet igår men fick gå hem tidigare och idag är allt lite värre. Idag har jag lock för öronen som man kan ha när man är förkyld. Ont i halsen så rösten låter rolig och feber. Igår lät jag och hörde normalt. Det roligaste var ju att jag ändå imorse funderade om jag skulle jobba. Men ångrade mig när jag varit uppe en stund och känt efter. Nä men det handlar väl om att man inte vill vara hemma mer än vad man behöver och måste.

Så, ja det var dagens rapport. Ska se om jag kan ta mig till affären eller nåt sen.


Tröstar...

...mig med kebab med bröd och kall coca cola. Har bara druckit vatten idag. Så jag insåg att jag bör äta också. Så då blev det sådant.


Never gonna be...

Tji! Tjo!
Det var ett tag sen jag skrev här. Har glömt bort till och från att jag har en blogg och när jag kommer ihåg det så har jag inte haft tid eller ork att skriva, eller så har jag inte haft något att skriva överhuvudtaget. Så det är ju typiskt :-)

Dock kan jag inte påstå att det har missats någonting under dom här månaderna. Har i stort sett varit sjuk sen december :-/ Och det är ju inte så roligt att skriva om det jämt, känns lite tjatigt.

Men, ja jag är inte frisk nu heller ;-) Ont i halsen och feber. Blah!

Så är det med det.


RSS 2.0