Välkommen till feberland...

Sitter här nu med feber, fryser och väntar på pizza.Och så har jag vrickat foten. Den somnade nämligen så när jag skulle gå så vek den sig bara så jag ramlade ner på golvet och då lyckades den vrida sig på något sätt.

I tisdags var O och jag i stadsparken och grillade med ett gäng kompisar. Vi hann dock inte vara där så fruktansvärt länge förrän det började spöregna så det var bara att åka hem. Men lite hann man med iallafall :-)

Här är en kille med självsäkerhet som visar stolt upp sina fjädrar ;-) Det är är nämligen bara hanarna bland påfåglarna som har en sådan "fjädersvans". Vet inte riktigt vad det heter.




Och en get....eller två.

Born under a bad sign.

Idag är det INTE min dag. Min ena katt blev sjuk så jag fick åka till vetrinären där han fick medicin i form av sprutor. Sen fick jag även med mig lite sprutor (smärtstillande) och recept på antibiotika.
Jag tappade även min mobil i golvet så den sprack i glaset :-S Innan jag skulle åka till vetrinären så hittade jag inte mitt busskort heller. Vände upp och ner på hela lägenheten och hittade den till slut i sista minuten.

Nu är jag sugen på Coca cola som jag inte har hemma. Men får väl trippa till affären i värsta fall :-)

Det var allt från mig. Men får se det från den ljusa sidan. Nu har jag iallafall något att skriva om :-P

Don't reality break you.

Hej hopp.

Har precis kommit hem från affären. Så snart ska det bli käk här tänkte jag. Igår pysslade jag hela dagen med att frosta av frysen. Sen på kvällen umgicks jag med en kompis. Denna kvällen blir det lugnt. Medans jag väntar på käket ska jag spela lite. O gillar att kolla på så jag har lovat att sitta en stund framför spelen. Är annars megatrött så det blir nog inte mycket mer action än det.


RSS 2.0