HETT!

Hellu.

Nu är det inte bara jag som är het, utan även vädret också ;-P Ute är det runt 25 grader. Har köpt mig lite nya sommarkläder eftersom jag inte kom i dom som jag hade förra året :-S Så idag var det hög tid att använda ett av dom.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen eftersom jag är rätt så svettig när man har varit ute.


Ledighet.

Nu är det massor av ledighet som står för dörren. Igår vart det även en ledig förmiddag för O och mig eftersom han hade läkarbesök ännu en gång. Ska på besök dit imorgon också.

Nu har jag precis duschat och snart blir det affären. Sen får man se vad dagen bjuder på. Blir nog lite spelande medans håret torkar.

Som ni ser har jag fortfarande inte dumpat vinterjackan.

Insane :-D

Nämen vädret har varit så knepigt så man vet knappt hur det ska bli. Men snart borde jag väl kunna byta jacka. Har inte så stort utbud hemma i hallen dock. Har en jättetunn och vinterjackan. Och även en regnjacka. Jätteintressant ;-) Jag förstår att alla antecknar för fullt, haha.



Sun & light.

Hellu.

Nu är det kväll och snart är helgen över. Vaknade upp lite småkrasslig i halsen och allergisk i ögonen så det tog en stund innan jag såg något igen. Lite suddig morgon. Det krassliga gick dock över det med. Idag har det varit hyfsat varmt så dagen startade på balkongen med mitt kaffe. Sen har det blivit att spela Silent Hill och har även varit ute en sväng.

Imorgon det blir det en tidig morgon. Först ska dock O till läkaren sen blir det skola för honom och jobb för mig.

Och, ja något intressantare än så hade jag inte att skriva :-D Kanske är därför jag skriver så sällan för jag inte har något direkt att skriva om. Så nu vet alla det! :-P


RSS 2.0