Hämta sjukt barn.

Ja, här fick man gå hem tidigare och hämta sjukt barn. Precis när man skulle sätta sig i fikarummet vid 10 så ringde skolan och sa att Oliver fått feber. Så då var det bara och sticka.

Nu sitter vi hemma i soffan och ska snart äta.

Vädret dom kommande dagarna.

 


Snö och julskinka.

Idag har det faktiskt snöat :-) och enligt väderprognosen så ska det fortsätta med det dom kommande dagarna. Jag trodde nästan vi skulle sluta ha några årstider. Sommaren var ju nästan ingen sommar eftersom det regnade större delen av tiden med 10 graders värme. Och fram tills nu har det varit ovanligt varmt för att vara November. Men nu så :-)

Idag har jag även ätit julskinka. Dom sålde det på Willys så jag tänkte,why not :-) Så det åt jag nyligen. Köpte lite glitter också när jag ändå igång och har satt upp det.

På tal om jul så är det snart dags för jobbets julfest. Men jag tvekar på om jag ska gå. Dock blir det ett väldans tjat på jobbet om man är det minsta lilla tveksam. Haha :-)

Nu ska jag bädda rent sängen så den är fin när jag ska lägga mig sen.

Igår vart det ett besök på Burger King där Oliver tappade bort sin mössa.


Mycket i veckan.

Ja, det har varit mycket i veckan. Har hållt på och själv monterat ihop möbler sedan i onsdags. Igår vart hela sängen klar. Det var en hel stomme med lådor och dyligt. Dock vart det en väldigt hög säng. Hade den varit lite högre hade man nästan behövt stege :-s Fast det är ju så den skulle vara :-) Sen har jag monterat ihop ett soffbord och soffa innan jag började med sängen. Och på måndag ska jag ta tv bänken. Sen är det klart :-) Har dock fått ont i benen av allt eftersom det blivit en hel del bärande. Så, ja.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt i soffan med Oliver.


Händelser på G

Här händer det grejer :-) Har hållt på hela dagen och rensa ut alla möbler från min lägenhet. Sen kom en städfirma och städade och putsade alla fönster. Nya möbler kommer på onsdag så jag får leva samboliv tills dess. Lite svårt och bo i min lägenhet utan möbler :S :-)

Ja, ni ser ju hur mitt vardagsrum ser ut nu.


RSS 2.0