Pressvisning.

Sådär. Nu har jag städat och ätit. Blev väldigt mätt eftersom jag har en förmåga och äta väldigt fort när jag äter själv. Visserligen åt ju Oliver också. Men om han är med spelar ingen roll. Dock om det är någon annan. Nu börjar månen gå upp ser jag. En stor fullmåne.

Fick även en inbjudan till en pressvisning av filmen "Due Date" den 29 oktober.

Nu blir det 2½ men :-)


En katt i hösten.

Nu så är man hemma igen efter en dags arbete. Är rätt så trött. Lät som en kråka när jag vaknade imorse men det blev bättre efter lite kaffe. Dock så lät jag fortfarande krasslig men inte lika mycket. Ska nu städa lite och sen blir det att laga käk.


SATURDAY

Dagen började rätt så lugnt idag. Vaknade och slötittade på tv i sängen. Sen blev det kaffe. Till eftermiddagen begav sig jag och O till affären och köpte lördagsgodis. Nu har jag precis ätit grillad kyckling och katten snor benen hela tiden.

Var hos en kompis igår och kollade på film. "Johnny English" var bland annat på tv:n ännu en gång. Var inte så länge sen jag såg den på tv:n ju :-) Vi diskuterade även varför dom flesta inte äter skinnet från kycklingen. För i mitt (och vårat) tycke så är det nästan det godaste. Även fettet på kött är jag helt såld på. Men så långt ville inte kompisen sträcka sig. Så jag gapar stort när folk faktiskt skär BORT det. T.ex som man gör på julskinkan.

Jädra knäppisar :-D

Nu blir det snart "Bert".


Min dag hemma i sjukdomens träsk :)

Jag pratar säkert lite otydligt så jag berättar även lite här i stora drag av vad jag säger;

Har varit hemma idag och varit sjuk. Har även sovit väldigt dåligt inatt för att jag fått Olivers fötter på huvudet hela tiden. Så jag gick upp redan klockan 6 imorse + att jag har fått världens hosta. Men O och jag somnade i soffan mellan 15-17.30. Så jag fick lite sömn iallafall :)

Nu håller jag på och kolla på Lyxfällan.


Magsjuk.

For iväg till jobbet imorse men i slutet på förmiddagen började jag känna mig fruktansvärt illamående och, ja... Så jag antog att det kanske var magsjuka så jag fick åka hem och vara hemma några dagar. Det går ju mycket magsjuka nu. Blöh! Så jag har varit hemma och tråkat medans det har regnat ute. Fixat en ny header och lekt med kameran. Ett nytt kylskåp var på plats med :-) Den slapp jag dock bära in som tur är :-P Nu ska jag snart försöka dammsuga av här lite.


Videoblogg - Innan städningen.

Gör nu debut i videoinlägg. Provade nämligen och spela in en innan jag började städa. Tänkte att det kunde vara kul att göra så ibland så det blir lite variation.


I'm back for a while.

Ja, nu tänkte jag att min lilla bloggpaus får vara över. Dom flesta är väl vid det här laget vana med sådana pausar. Så är det när man gör allt i perioder.
Just nu håller jag på och göra käk. Väntar på att potatisen ska koka klart. Annars har det inte hänt sådär jättemycket. Jag har kvar jobb, hem och barn så allt är som det ska. Inga drastiska händelser. Livet är ju inte som en såpa :-D Igår var vi på BVC och Oliver kunde allt han skulle och mer därtill. Han kan t.ex väldigt många bokstäver och kan skriva vissa ord så det vart BVC sjuksköterskan imponerad över. Han både ser och hör bra. Så ja allt är kanon.
Nu är jag rätt så trött så nu vill jag bara ÄTA och sen bara slöa. Eller nä, jag ska städa lite också. Men efter det så :-)
Måtte potatisen vara klar snart.

Min halvt slarvigt tagna bild bara för att jag skulle ha något och lägga upp :-)

RSS 2.0