Måndag.

Igår var det en boring Söndag. Allt var stängt så det enda vi sysselsatte oss med var att spela massor av brädspel här bland annat. Annars var det en rätt så seg dag. Jag spelade två gånger med enbart Oliver och råkade vinna en gång av dom och hjälp vad han vart arg. Han gillar inte förluster. Fast jag var lika ilsken när jag var liten så :-)

Har nyligen duschat så snart ska vi bege oss till affären. Sen ska vi åka ut till min andra kompis.


Vovven Bella.

Bilder; 2010-06-25




Äntligen lite sömn.

Ja, jag lyckades äntligen somna sen klockan 3 på natten. Vaknade sen 06:33 och gick upp. Dock så somnade jag till framför tv:n en stund lite senare. Hade ju även svårt att somna pga att det rann i ögonen hela tiden eftersom förnstret var öppet och det kom in pollen. Men jag var ju tvungen och ha det öppet annars hade jag ju avlidit av värmen. Var ju tillräckligt varmt som det var.

Annars så drack jag kaffe för en stund sen och åt bulle. Kompisen är ute och tvättar bilen. Måttligt kul :-) Jag har även kollat på lite gamla bilder jag fått. När jag var liten. Så jag tyckte det var lite kul att lägga in en här när jag var lika gammal som Oliver. Lite suddig vart den dock eftersom jag tog kort på den med kameran. Ta kort på kort blir oftast inte det bästa. Men men :-)

En Ida, 4 år.                       Oliver.

Hot in here.

Jag har insett hur svalt mitt sovrum är. Jag sover ju inatt hos en annan kompis och vad varmt det är! Jag har både en fläkt och fönstret öppet men jag svettas och är varm som bara den. Har bara legat och vridit mig så jag var tvungen och gå upp. Ingen mening och ligga där. Så det lär visa sig när jag somnar.

Jag gillar mitt sovrum <3 <3 <3 <3






Midsommarn.


Nu har jag blivit 4 öl klokare. Är även hyfsat mätt också. Men det går säkert över snart. Känner mig även väldigt varm fortfarande. Har ju blivit en del sittande i solen. Vi sprang även ner till sjön där midsommarstången var. En del badade t.o.m Jag doppade dock bara fötterna. Fast det var väldigt varmt i vattnet. Blev en hel del foton med. Dock har jag inte kabeln på detta stället så jag får lägga in dom när jag är på det stället. Sen ringde en även till några andra som hade midsommarfest på ett annat ställe. Så det blev lite sånna "fyllesamtal" från henne till dom. Men det var bara kul :-)


It's hot.

Gah, vad varmt det är här. Har knappt sovit något inatt för jag svettades. Somnade klockan 1 på natten ungefär och gick upp 8. Har suttit här vid datorn och kollat en stund och nu ska vi äta. Ute i trädgården. Men ville iallafall skriva något litet.

Till käket och ööölen <3 :-D


Runt, runt, runt...

*Pust* Nu har jag varit runt på många ställen. Kom inte hit förrens vid 7 på kvällen. Stannade bland annat och hälsade på några släktingar som precis hade kommit hem efter att ha varit i Norrland. Den delen av släkten kommer därifrån. Den andra delen är härifrån, östergötland. Fast alla bor härnere. Så det är en salig blandning. Hähä. Iallafall där var jag och fikade. Sen var jag hos några andra kompisar än den jag bor hos.

Här har vi käkat och kollat på Simpsons. Oliver fick prova 70cm långa sugrör. Fast dom var svåra :-)



Tomorrow I will be gone.

Imorgon är det dags för mig och dra från staden igen. Tänkte åka mot dom gamla hemtrakterna igen och vara där några dagar. Dessutom ska vi ju ha midsommarfest som vi brukar.

Så nu vet alla det. Så från och med imorgon eftermiddag I will be gone. 

 

En dag på balkongen.

Idag har det blivit en dag ute på balkongen. Har legat naken ute i solen på en filt. Jag har ingen insyn så ingen ser något ändå. Katten har varit med hon också. Dock fick jag ta på mig kläder när det plingade på dörren. Det var en som skulle informera att dom stängde av vattnet. Jaha, ja.

Annars har jag varit ute i staden lite, påklädd :-) Har varit på systemet och laddat kylen inför midsommarafton och även handlat lite käk.

En hyfsat lugn dag.



Katten äter kattgräs.


Så här högt är det från balkongen.

Testpilot.

Jäää! Jag har blivit utsedd som Testpilot för dom här. Jag får då testa den gratis i en månad och sen får man skriva i ett protokoll om vad man tyckte. Ska bli spännande.

Annars har det inte hänt så mycket mer. Hade dock manligt sällskap i fredags heeeela natten lång :-P

Snart ska sonen och jag baka pizza.





RSS 2.0