Snö, snö och åter snö.

Hjälp vad det har snöat mycket. Hela natten och även igår snöade det och gör det fortfarande. Lekparken här utanför börjar försvinna och överallt hör man klagomål över att det snöar *suck* Gnälliga svenskar. Det är ju VINTER. Det ska snöa då. Jag tycker det är roligt och få ha en riktig vinter för en gångs skull. Förstår knappt vad det är som är så himla jobbigt. Är det att man får skrapa och borsta bilen? Haha! Själv så GÅR jag om jag ska nånstans. Jag tycker inte det är jobbigt. Så för mig låter det som ett lyxproblem att borsta av bilen lite när man sen kan sitta och åka dit man ska inne i värmen. Ofta så hör man att det är det som är anledningen till gnället. Så jag känner mig väldigt ensam om att vara nöjd och se det positiva. Jag gnäller aldrig om en sån simpel sak som årstider. Jag har viktigare saker och tänka på.

Ja, ja nu ska jag inte tjata om detta mer.

Igår vart det skridskoåkning med sonen och varm choklad. Det tyckte han var roligt. 


Gungorna försvinner :-)

Tralala...

Gick igenom resecentrumet och konstanterade att ska man nästan dö på ett ställe så är det där. Har aldrig sett så många "hjärtstartare" eller defribrillator som det också heter, på ett och samma ställe. Så ska ni nästan dö. Gör det där!


In the name of love. What more in the name of love?


Mig mig mig.

Kan ju visa två bilder jag har tagit för inte så länge sen och på samma gång visa digitalkameran jag tog kort med via spegeln.


Ny vecka.

Nu är helgen slut och en det är en ny vecka. Alla andra verkade ha en fin dag igår iallafall. Det känndes som det bara var jag som satt ensam. En av mina vänner var minsann på dejt så nu är jag singel helt själv *snyft* Men jag är förstås glad för hennes skull. Men det blir säkert ännu ensamare nu. Man vet ju hur det är :-P

Nu sitter jag och har tråkigt framför tv:n. Jag har skaffat mig en klösbräda till katten som har en boll med ett snöre på sig så det har hon lekt med.


Alla hjärtans dag.

Bajs dag.

Men jag får väl tillägna en låt till denna dagen iallafall. Som jag har suttit och lyssnat på hela förmiddagen.


Känslor i bilder.

Orkar inte skriva så mycket. Är deppigt idag så lite passande bilder lägger jag in istället.









Månadens händelser.

Ja, även om det inte har hänt så mycket när det gäller relationer så har jag ändå lyckats öka den matriella statusen. Har bland annat skaffat en laptop så jag kan sitta vart jag vill och vara på internet. Den stationära får vara min spel dator. Sen gick ju min kaffebryggare sönder så jag fick skaffa en ny. Så nu står det en vit kaffebryggare och pryder min diskbänk.

Sen så har jag även ändrat min hårfärg till röd igen. Alla jag känner tycker jag blir så vacker i det så då får jag väl ha det ett tag. Jag tycker ju själv det så.
Jag sa till ett ex när jag hade färgat håret att nu kommer alla killar tro att man är jätte vild och k*tare än andra bara för att man har den här hårfärgen. För, ja det finns dom som tror på den myten på fullaste allvar. Svaret blev då; det spelar ingen vad du än har för hårfärg så kan du aldrig bli värre än vad du redan är på den fronten. Så säg det till dom. Haha, det tyckte jag var roligt så ja då får jag väl säga det nästa gång. Fast då blir dom väl helt till sig, kanske.


MIN kaffebryggare <3

 


RSS 2.0