Sjuk

Har nyligen kommit hem från jobb. Det blev att jag fick gå hem lite tidigare eftersom jag fick feber på förmiddagen. Har haft sådan där huvudvärk man har vid feber ända sen imorse. Handlade lite även innan jag gick hemåt så man har lite till kvällen, som snacks och dylikt, dock är det inget som känns lockande just nu, men det är ju rätt så tjurigt om man skulle bli det och inte ha något hemma. Sådan var jag förr i tiden. Jag köpte det jag var sugen på i affären så ville jag inte ha snacks/godis/öl eller vad som helst just då så köpte jag det inte och sen blev man oftast sugen på det när det blev kväll :-S Så det är bätte att ha hemma.
Nu vill jag mest bara lägga mig och sova. Så jag får väl göra något liknande.
 
See Ya!
 
 
Det var riktigt dimmigt ute.
 
 
 
 
 

Have an awesome night.

Tänkte vara lite wild and crazy och skriva ett god natt inlägg från mobilen. Det får bli från den eftersom jag inte lär återvända till datorn den här kvällen :-)

Jag märkte att när jag skulle skriva rubriken så ville denna telefon rättstava awesome till apespel. Jag vet inte om det är något nytt ord jag inte hängt med in i. Men annars så... :----@ :-£.

En liten rolig grej jag noterade bara :-)

Ligger här och ska glo på Youtube klipp tills jag blir trött.

Så innan dess....

GOD NATT!


Höst

God kväll!
 
Har nyligen kommit hem och det är helt svart ute. Det märks verkligen att det är höst. Kolsvart när man vaknar och när man går hem :-) Dock så tycker jag att det är mysigt att gå upp på morgonen när det är mörkt. Känns extra bra att dricka kaffe då. Så ska man gå upp tidigt ska man göra det på hösten och vintern.
 
På tal om vintern så ska jag köpa lite nya vinterkläder. Tjocka tröjor och även nya vinterskor så jag inte fryser.
 
Nu är det dags att göra käk. Sen ska jag gå till sängen och pussa coca cola flaskan och titta på Youtube klipp.
 

Min relation till skosnören.

Jag måste ha gjort skosnören något illa i ett tidigare liv för jag har alltid haft otur med sådana. Mitt problem är att dom går upp hela tiden oavsett hur jag knyter dom. Ett tag var problemet att dom var för långa så jag brukar korta ner dom så jag inte kan trampa på dom när dom är knutna. Men dom lyckas på något magiskt sätt ändå gå upp. Nu har jag knytit dom så mycket som det bara går och ändå gick dom upp 5 gånger på 10 minuter. Ahhhhh!! Medan jag gick och knöt skosnörena så filosoferade på detta så jag tänkte att jag kunde dela med mig mina djupa tankar om skosnören :-P
 
Så ser mina problem ut. Eller det är mer en irritation som jag gått och hållt på i alla dessa år. Så nja problem är det nog inte ;-)
 
Nu ska jag spela lite Slender medan jag väntar på att käket ska bli klart.
 
See Ya!
 

Brandlarm.

Hellu.
 
Här sitter jag och fryser. Man börjar alltid frysa mer när det blir kallare ute, även inomhus. Aja, idag blev vi överraskade av brandlarmet på jobbet. Mitt i fikapausen. Vi trodde först det var en övning men det var det icke. Det var någon kabel som hade börjat brinna. Dom håller på att bygga om i en viss del av lokalen så det var väl något med det. Brandkåren kom iallafall medans vi stod ute. Jag sprang ut i t-shirt så det blev lite kallt :-)
 
Fick veta dessutom idag att en som jag känner har fått sin bok utgiven. Så den måste jag kolla in. Denna är det om någon undrar; http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9175330210
 
Lite bilder från veckan.
 

RSS 2.0