25 ÅR, 0 timmar, 0 minuter.

Nu är den stora dagen här. Det började redan vid midnatt hagla in "grattis sms" :-) Får skriva mer sen och berätta vad det har blivit av dagen. Detta inlägg är nämligen tidsinställt så att det skulle publiceras vid exakt rätt minut.




The last day of my life.

Ja nu är det det sista dygnet kvar som 24 åring *andas* Haha :-) Jag kan inte låta bli och tänka så varje gång jag ska bli ett år äldre.

I helgen blir det kalaaas. Om man nu kan kalla det så. Det låter roligast så iallafall. Då blir det presenter och någon form av tårta. Så imorgon blir det väl inte så mycket högtidligt firande även om det är den "riktiga" dagen.

Nu har jag nyss kommit hem och jag är någorlunda trött. Vaknade upp vid 5 imorse och kollade ut i mörkret innan jag började göra iordning mig.

Nu är det dags för duschen.


Ledig dag.

Idag är jag ledig eftersom Olivers skola är stängd pga planeringsdag. Så idag har det blivit hyfsat lugnt. Vaknade klockan halv 7 imorse, knäppte på vakna med the voice och drickte (eller drack heter det ju men jag säger drickte) kaffe. Gick runt och småstädade också.

Nu ska vi snart gå ut till affären efter att ha ätit, vad ser ni på bilden, och diskat. Eller jag har diskat rättare sagt.

Jag påminns ständigt över att jag snart fyller år också. Gah. Kompisar som vill ha firande av något slag och har köpt presenter och så. Här ska det firas att jag kommer ett steg närmare döden. Haha ;-) Nämen det är väl mer hur jag ser på födelsedagar. Åtminstone vuxenfödelsedagar. För barn är det ju annorlunda såklart. 
Men det är kul också att folk uppmärksammar en så jag ska inte vara sån ;-) Vi firar ju att jag en gång föddes till jorden och fortsätter förgylla den med min gudliga existens. Ja så måste det vara :-D

Så nu har ni fått en inblick i när jag tänker och grunnar. Elle tänker och funderar kan man också skriva. Nu ska jag bege mig uuuut.


Tipp, tapp...

tippi tippi tipp tapp. Tipp tipp TAPP.

Okej, lite fel årstid för den sången. Började skriva rubriken med täppt men så blev det så istället. Är nämligen dunderförkyld sen igår. Otrivin Menthol Nässpray har varit min trognaste följeslagare dom senaste timmarna. Vaknade klockan 6 imorse och kunde inte somna om. Kollade på tv:n istället där dom visade USA's motsvarighet till kronofogden. Och där var det ju helt galet där dom var tvungen och använda pepparspray för och kunna ta deras saker, mestadels bilar. Men har man icke betalat sina skulder så....

Är lite febrig också.

Eftersom jag inte har några bilder tagna just nu så får det blir lite "Arga lappen" bilder istället. Jag gillar dom som är korta och utan tusentals svordomar.
Hähä :-)


Åååå dagens namnsdag.

Idag är det en fröjd för ögat och kolla på dagens datum ;-P Detta innebär att det är exakt 14 dagar kvar tills jag fyller år också.


You give me....

...fever.

Kännde det när jag hade kommit hem hur varm jag känndes. Ungefär som man har en en lättare eldsvåda innanför huden. Och visst hade jag 38.5 i feber. Tvätttid hade jag också och tvättar gör jag. Åtminstone lite grann. Blir så jobbigt om man struntar i det en gång. Då kan man säga att tvättkorgen är full. Idag var den bara till hälften.

Idag har det varit halv storm här. Så pass att mina utemöbler blåste omkull.



Bird is the WORD.

Kom på att det var längesen jag tog en vågbild. Inte för att någon är intresserad, men ändå :-) Sist tog jag en den 16 Januari och då stod den på 47.5 Nu ca 8 månader senare så har det blivit 4,6kg mer. Tog bilden imorse innan jag hade ätit och allt. Dock så tycker jag att jag ser precis lika smal ut men mina byxor håller inte med :-D För det är många som blivit för små. Men som sagt jag ser det inte medans andra gör det. Jag undrar hur många kilon jag kan gå upp innan jag ser någon skillnad. Men det är klart. Jag ser mig precis varenda dag och då kanske det är svårt och se skillnaden. Någongång kommer jag väl till insikt :-D

Nu har jag druckit kaffe klart och snart ska jag påbörja käk.

Och nu somnade min fot.


Solen lyser...

...himlen är blå. Jupp så är det. Solen lyser på för fullt och det är 17 grader ute. Men det märkt ändå att det börjar bli höst. Speciellt på morgonen då det kan vara rätt kyligt med sina futtiga 10 grader. Det är fint det :-)

Nog om vädret. 

Imorse vaknade vi iallafall, om någon mot förmodan skulle tro något annat :-D Dock så var O genomförkyld och lite varmare än vanligt. Men han hade ändå ingen feber så han fick prova och gå till skolan och det gick bra. Får se om han blir sjukare eller om det stannar så. Förkyld kan man ju vara i evigheter.

Nu har vi precis kommit hem och även varit och handlat. Så vi har lite extra fint till kvällen.


Halv stång.

Säg vilken stång som inte är på halv i denna staden idag. T.o.m O's skola hade den på halv stång.

Nu ska jag gå och duscha. Sen blir det lugnt resten av kvällen. Är så trött på kvällarna och däckar redan vid 21 oftast. Inatt vaknade jag till dock vid 00 och gick upp och åt chips. Har jag sånt hemma så blir jag alltid sugen på det. Kan inte somna om annars.

Anledningen till att jag också är trött på kvällarna är att jag varit ute och gått mer på sistone. Har t.ex gått hem från jobbet flera gånger i veckorna vilket är, som jag sagt innan, 8km. Och det tar ju på krafterna. Många skavsår på fötterna har det blivit. Så jag går med bamseplåster på mig hela dagarna.


Long time.

Blääää.

Ja, nu var det länge sedan jag skrev här. Jag har tänkt på det väldigt länge att jag ska göra det. Men det är mycket som stannar i tanken också. Iallafall det. Sen har min bärbara datorn blivit knäpp så det går inte och ha internet i den. Det har väl någonting med USB portarna att göra. Ibland fungerar dom och ibland inte. Så det får vara min speldator tills vidare. Trodde först det var någonting fel på internet eftersom det gick så seeeegt på den bärbara. Men sen provade jag på den stationära och där gick det fin fint. Så det kan ju inte ha med internet och göra.

Nog om det.

Ikväll blir det lugnt här. Det blir och käka varmrökt lax, chips och kanske några öl   *vissel*

Har inte tagit några direkt nya bilder så jag drog fram en "gammal" som jag inte visat. Har tagit den i en konstig vinkel så man får vrida på huvudet. Beror väl på vad man vill titta på iof :-) Själv så har jag fått ont i nacken av att vrida på huvudet så många gånger.

8 Juli 2011.


RSS 2.0