Ouch, my back!


Det här är vad jag pysslat med sedan jag kom hem. Jag har byggt ihop ett kök till O. Så nu är jag trött och hungrig. Så jag håller på att göra käk.

Resten av kvällen bli troligtvist lugn i soffan. Magont har jag inte haft idag så jag vet inte vad det var igår. Eller om det bara tar en paus ;-)

Nä, nu ska jag kolla till käket.



Det vart även en frukost på IKEA med en jobbarkompis.

Ont i magen.

Uhhh, vilken lång dag. Har både jobbat och sen vart med O till tandläkaren. Efter det var vi en stund i lekparken. När vi var påväg hem så fick jag så fruktansvärt ont i magen. Så det blev att vi klivde in på närmaste pizzeria och tog med oss hem. Jag kännde att jag inte orkade laga något. Så nu ligger jag i soffan med en varm flaska under filten och är allmänt trött.


Vintervärld.

Tjupp!
Här är jag igen. Har inte skrivit här på ett bra tag men det beror mest på att det är fullt upp :-) Håller på och planera och grejjar för en flytt. Så det är mycket nu :-) Ska också köpa lite nya möbler och kasta dom gamla. Dessutom har min säng gått sönder :-o

Annars så är det väldigt mycket vinter här. Inte så konstigt med tanke på att det är Januari ;-)

Det var allt jag hade och skriva för denna gång. Jag har säkert mer och skriva men det har jag glömt nu ;-) Brukar komma på sånt efteråt.



Väldigt lätt och sitta framför datorn med en sådan ivägen ;-)

RSS 2.0