24 år, 2 timmar och 48 minuter...

...från och med NU. Sen går ju tiden vidare. Men idag är det iallafall MIIIIIN dag. Av Oliver imorse fick jag min gamla kaffebryggare som är sönder och min gamla hemtelefon som också är sönder :-D Men det är tanken som räknas och jag tyckte det var fint gjort. Hela hans dagis vet att jag fyller år för det sa han ju till varenda en. Idag har jag iallafall slitit med och göra en smörgåstårta som står i kylen nu. Något lite extra måste man ju ha.


Dom sista timmarna.

Jahapp, imorgon blir man ett år äldre. Så får passa på och njuta av mina sista timmar som 23 åring :-) Oliver har gjort ett paket som han ställt in i sovrummet. Ska bli spännande och kolla vad han har hittat på. Kan ju vara vad som helst. En gammal strumpa eller nåt :-D


Månen lyser utanför :-)
 

Armband.

Blää, det där gick ju inte bra. Hähä men jag är för trött för och få några vidare känslor inför det. Somnade till lite förut men kom på att jag måste stänga av datorn och innan det tänkte jag skriva lite här. När jag ändå sitter här. Så får jag se till att jag sover ordentligt så det inte blir samma visa som det blev imorse. Jag börjar ju nämligen 7 på morgonen och man kan ju bara gissa när jag vaknade. Mjo, 7! Hade snoozat för mycket och inte kollat efter vad klockan varit när jag stängt av den. Den snoozar bara fem gånger och jag har ställt in den på var 5:e minut så det blir bara 25 minuters snoozande. Känns ju som ett ögonblick när man sover. Iallafall så missade jag att den slutade snooza och vaknade upp 06:59. Jäää. Så det vara bara och börja dagen med lite telefonsamtal och säga att man dyker upp lite senare.  

Fick förresten en tidig födelsedagspresent idag. Fyller år om 12 dagar men fick detta armband. Riktigt snyggt är det :-)


Torsdag

Har precis kommit hem nu. Har varit med Oliver hos tandläkaren. Där skulle han ta på alla knappar som fanns och fråga om precis allt. Dock är han rädd för tandläkarstolen för att den låter och åker uppåt. Annars har det inte hänt så mycket mer. Ska gå och duscha och ladda inför HV matchen.

Jag har by the way även dom som skrivbordsbild :-) Det är en sån bild man ska mötas av varje gång man slår på datorn.

Det finns en skatt vid regnbågens slut.

Den har dock inte jag hittat :-) Var och handlade förut och när vi var påväg hem så kom det en skur regn. När det hade regnat klart så uppenbarade sig två regnbågar. Har inte sett någon sen jag var liten. Då försökte jag alltid hitta till regnbågens slut och jag gick, gick och gick. Men inte kom man fram till något slut inte :-P Oliver frågade om man inte kunde klättra upp på den och åka ner till slutet. Men då måste man ju hitta början också. Tror inte man kommer fram till någon sådan heller.


Premiär i Elitserien 2010/2011.

Jupp, idag startar det. Så nu blir det och ha konstant hjärklappning fram till våren. Dock så spelar inte Hv förrens imorgon. Så jag har tid att ladda :-)

HV for the gold, motherfucker :-D



En liten katt

Jag lyckades hålla mig vaken under Family guy men jag är väldigt trött ändå. Mina ögon är rödare än rödast fick jag bevittna när jag gick förbi spegeln.
Kollade bakom mig nyss och ser att en liten katt halvsover och väntar på att jag ska gå till sängen och lägga mig. Det ser så roligt ut för när hon blundar så vinglar hon lite fram och tillbaka. Hon väntar alltid så varje kväll och hon vet att när datorn stängs av så är det dags. Så då mjauar hon glatt och springer och följer mig till sängen där hon sen lägger sig tillrätta i fotänden. Men som sagt, mina ögon svider av trötthet så jag ska göra henne glad och sova nu :-)


2001-01-10 - 2007-09-14

Samtidigt som det är min namnsdag så har min kanin varit död i 3 år. Så här tänds det ljus ikväll.

Nu är det family guy :-)


Namnsdag.

Idag är det en stor fröjd för ögat att kolla i almanackan, iallafall om man kollar på dagens datum :-)


Pyssel.

Skulle egentligen skrivit här igen igår men det blev så att jag somnade när jag skulle kolla på Family guy.
Pysslade som sagt med O igår. Det började egentligen med att han satt och klippte lite och jag slöade på soffan brevid. Så fick jag alla pappersremsor i min hand som jag skulle slänga men istället tejpade jag ihop en liten gubbe och det tyckte han var väldigt roligt. Sen gjorde jag även ett hus till gubben :-) Dock är ju gubben en aning för stor för dörren. hähä. Man får låtsas helt enkelt att han platsar där ;-)



En tand är lös.

Extremt lös. För den är nämligen tappad. O kom igår och tog sig om munnen och sa att han håller på och tappar tanden. Så vi vickade på den lite och vips så var den väck. Men Oliver var jätterädd under tiden jag vickade så han vart väldigt lättad när den var borta. Så inatt la han den under kudden och på morgonen låg det en tia där istället. Mystiskt ;-) Och den tian har vart med honom hela dagen idag då han ville visa alla :-) Nu ligger tanden i hans lilla skattkista som han fått av tandläkaren.


Måndag igen.

Och jag är så trött så jag vet inte vad. Just nu vill jag bara lägga mig i sängen och sova. Men det kan jag icke. Jag håller på och laga käk. Städade när jag kom hem och har pysslat med O och även duschat. Så nu är det bara och vänta vänta vänta på att käket ska bli klart. Och medans jag väntar får jag sitta i fotöljen och mysa i min badrock :-)



Ut i verkligheten.

Nu är det dags och gå ut till affären. En viss liten pojke som börjar på O och slutar på liver vill ju bland annat ha sitt lördagsgodis. Sen när man väl är där så kan han komma på ytterligare tusen saker till han vill ha. En annan är ju tvärtom. Kan vara svårt och komma på vad man ska handla. Har nu tagit på mig och gjort iordning mig så nu är det bara gå. Medans jag skriver håller O på och ta på sig kläder med. Lekte med kameran också förut när jag var klar. Märk väl hur rött mitt ena öga är. Det var det första jag märkte på den bilden iallafall.

Dags för affär :-)


In the darkness.

Gick och la mig igår vid 21 tiden redan och somnade till tv:n i sovrummet. Vaknade sen 00:50 av att det var helt beckmörkt. Gick upp och drog upp persiennerna och försökte sen tända lyset. Men det gick ju förstås inte. Kollade ut lite och märkte att hela området runtomkring var utan ström med. I vanliga fall så lyser det alltid i något fönster. Så jag trevade mot vardagsrummet med katten i hälarna och försökte hitta en tändare. Ingen av dom funkade ju såklart inte. Så då gick jag mot köket och letade vidare för jag visste att jag hade en fungerande. Och där låg den på köksbordet :-) Så då tände jag den och guidade mig tillbaka till vardagsrummet där ljusena finns. Så då fick jag äntligen lite lyse så jag kunde gå på toa utan att slå i huvudet i handfatet :-) Sen gick jag tillbaka och la mig i sängen igen. Vaknade till dock 01:48 när ljuset kom tillbaka för att sen slockna igen en kvart senare. Tog väl ytterligare en halvtimme och sen var ljuset tillbaka ytterligare en gång till och denna gång stannade det. Så det var min natt igår det. Men det blev väl ingen ordentlig sömn så jag är redan jättetrött nu och vill sova. Så det ska jag göra :-)

God natt!


Andra veckan.

Är nu inne på min andra jobbvecka och ingen kan nog ana hur seeeeg jag är. Att helt plötsligt måste man gå upp halv sex på morgonen så man är helt slut på kvällarna när man kommit hem. Just nu sitter jag bara och gäspar :-) Men måste göra käk och hålla på här hemma. Jag fick iallafall lite underhållning när jag möttes av en arg lapp i trappuppgången. Inget som är riktat till mig för jag har inte borrat på flera månader. Men jag kan hålla med om att det borras väldigt mycket i det här huset. När jag läste lappen så kom dock den första tanken upp att; fan vad lyxigt och sova till 09:20. Men det är min sömnbrist som ekar i huvudet :-D

Har köpt en ny döskalle tunika också, hähä. Gillar inte och shoppa direkt utan det blir bara om jag råkar se något som den.


RSS 2.0