I'd rather die behind the wheel.

Ja, här sitter jag och rullar tummarna tills jag kom på att what the fuck. Jag har ju en blogg. Haha :-) Det har blivit att jag glömt av den nu vid sjukdomens tider. Vart frisk i helgen och är nu friiiiii. Ja, hyfsat iallafall. Har lite koppor kvar som det som skorpor på. Men dom lär väl försvinna.

Annars vart det inte så farligt jag som jag trodde. Vart man än läste så blir ju folk tydligen VäLDIGT sjuka av vattkoppor i vuxen ålder. Min kropp tog det betydligt lättare. Hade väl 39.2 en dag och 38.8 nästa dag. Men annars har den legat på 38.5 i stort sen hela tiden. Dock så var det fruktansvärt jobbigt med kopporna. Inte så att dom kliade speciellt mycket. Men dom sved och spännde desto värre. Det var obehagligt att bara röra sig. Var naken i stort sett hela veckan. Dock med en badrock på mig eftersom kläder var inget att tänka på att ha på kroppen. Uiiiii.

Denna var från FÖRSTA DAGEN jag fick koppor. Dokumentera varenda liten kopp här med hjälp av pilar eftersom det är svårt och se dom annars ;-)


Sen förblev jag naken. Haha :-) Med massor av tv-spel för att splittra tankarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0