Time marches on.

*Pust* Har precis städat klart lite här. Dammsugat av lägenheten och torkat alla ytor.

Blev inte så mycket sömn inatt av någon anledning. Tyckte att det var så varmt först men när jag drog av mig täcket så blev det kallt. Så fann inget direkt mellanting där. Blev iallafall att jag gick upp och satte mig framför tv:n och åt chips och ostbågar. Kollade på Melodifstivalen mitt i natten. Antar dock att det var en repris. Följer ju inte det så jag har ingen koll på sånt. Lyckades dock somna precis i slutet och vaknade upp när det var avgjort. Känndes inte som att jag hade sovit eftersom det var så kort stund men det måste jag ha gjort eftersom jag hade missat några artister. Jag var inte vid medvetande då när dom körde så mycket vet jag ;-)

Upptäckte en blåsa i munnen idag. Dock så vet jag inte om det är en "vanlig" som man kan få eller fortsättning på vattkopporna. Mitt har ju som sagt inte brutit ut ordentligt. En läkare sa att det kunde ta 2-3 veckor tills dess.


Tog några bilder på vardagsrummet. Eller åtminstone på "soffdelen" av det. På andra sidan rummet är datordelen. Även om jag har min laptop på bordet där :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0