Wherever I lay my head is home.

Nu har jag suttit och väntat på att jag ska bli trött och det är väl inte förens nu jag kan börja tänka på att krypa till sängen. Börjar bli lite småtrött. Det blir jobbigt att börja jobba igen med tanke på att sömnen har skjutits fram. Tror nog det blev så för att Oliver väckte mig när det var som allra värst med vattkopporna och kliade. Då gapar han och skriker och vrider sig. Lätt och sova då. Men imorgon blir jag hemma iallafall så jag får sova ut men sen kan nog Oliver börja dagis igen skulle jag tro.

Apropå sömn så är Oliver väldigt mycket för och prata och även gå i sömnen. En gång gick han upp och pratade med tv:n ^^ och för någon natt sen så skrek han högt "STÄNG DÖRREN!!"
Jag var också sådan när jag var liten och har väl inte riktigt växt ifrån det än om man ska tro andra. Jag brukar tydligen iallafall prata mycket i sömnen och då brukar jag jämt var sur eller arg. Har massor av gånger tydligen satt mig upp och bland annat kunnat skrika till väggen typ "Dra åt helvete" och sånna grejor. Eller säger massor av andra läskiga saker. En gång gick jag till fönstret och kollade och sa att det stod en gubbe utanför och stirrade på oss. Haha, min kompis vart rädd tydligen. Jag sa det tydligen så lugnt och stillsamt så det blev läskigt.

Nehej, god natt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0